fredag 23. januar 2009

Aktiviteter i Banyoles II

Paa forespoersel vil jeg skrive litt om aktiviteter i Banyoles for barn i litt eldre alder enn Marcus. Jeg snakket med en mamma i barnehagen i dag som har en soenn paa 7 aar og hun fortalte meg om muligheten for aa leie robaat og ro i innsjoen! Virker som en herlig aktivitet og noe jeg gjerne gjoer med Marcus naar han har blitt litt stoerre! Ellers fins det ogsaa muligheter for hesteridning/ponniridning for barn ved et senter beliggende ved innsjoen!
Banyoles er virkelig et barnevennlig sted, jeg har aldri truffet paa "spooky" mennesker her eller noen gang vaert redd eller bekymret ved aa la mitt barn vokse opp her. Det foeles som det tryggeste sted i verden samtidig som det er en vital liten by og det absolutt skjer saker, og jeg er saa glad for aa la Marcus vokse opp her!
Ellers er det jo ikke lange veien til Girona (halvtime med buss) og der kan man la seg gaa vill i gamlebyen som er utrolig vakker med mange smale smau og trapper, oppdage fine butikker og ikke minst besoeke soete smaa kafeer og isbarer, namnam:).

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei igjen :)
Tusen takk for gode innspill!
Jenta mi lyste opp i øynene når jeg nevnte hester :) Hun har ikke ridd så mye, men koser seg stort på hesteryggen! Ellers så er hun jo litt lik meg, som elsker gamlebyene m flotte byggnigner, hyggelige butikker og tapasbarer. Er det noen resturanter du kan anbefale i Banyoles? Gjerne en med byens beste paella :)Lenge siden jeg har smakt en skikkeli god, blir ikke helt det samme når jeg lager den her hjemme gitt....
Håper forresten fonduen deres smakte godt i går! Hørtes jo deili ut:)
!Hasta Luego! (hmmm, får ikke snudd det utropstegnet...)
Sissel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails