lørdag 27. november 2010

Sove bra

Her i huset sover vi BRA!
Det er jo absolutt ingen selvfölge naar man har smaatroll i huset.
Marcus og Adrià sover paa samme rom naa etter önske fra Marcus om aa faa flytte inn til Adrià. Saaklart tenkte vi, saa koselig!

Saa naa sover de begge paa det som egentlig funker som gjesterom, hvor vi bare har sengene deres. Saa har Marcus' rom blitt et rent lekerom og det funker jo ogsaa utrolig bra. Der er det bare aa lukke dören saa "glemmer" vi hvordan det ser ut der...

I morges vaaknet vi av Adriàs grynt, vi ser paa klokken og den viser 08:45! Herlig.
Saa gaar Salva inn og skal hente han, og hva ser han... 2 gutter i sprinkelsengen:)

Dersom Adrià noen ganger er litt urolig om kvelden og roper paa mamma, saa roer Marcus ned.
Og det funker som regel.

Jeg er kjempefornöyd med maaten vi har brukt for aa faa gode soverutiner paa ungene. Med Marcus var det aldri noe tema egentlig, for han sov omtrent gjennom natten da han bare var 3 uker gammel. Da sov han allerede paa eget rom. Og slik har det alltid vaert for han.
Med Adrià sov han inne paa rommet vaart i egen seng i 4 mnd, og flyttet saa til eget rom naar han bare ammet én gang pr natt. Vi hadde et par runder med Estivill-metoden (Ferber?), förste kvelden graat han 40 min (vi gikk da inn med jevne mellomrom), andre kvelden graat han 20 min, og tredje kvelden sovnet han med en gang.

Vet ikke om vi har vaert heldige eller flinke eller kanskje en god kombinasjon av disse.

Hvordan sover dere?

4 kommentarer:

Pia sa...

Hmm, dette med søvn er et evig tema blandt småbarnsforeldre. Noen barn finner nok søvnen lettere enn andre.
Jeg har valgt å sove sammen med barna mens de har vært små, og det er jo fordeler og ulemper ved det. Men jeg har sett at det har vært greiere å legge barna på eget rom når de har blitt større - de sover godt og trygt.
Ha en fin helg!

mona sa...

Så herlig at dere sover godt om natten! Søvn er jo så viktig både for store og små.
Her har det gått veldig opp og ned. I perioder sover han godt hele natten, mens i perioder har han tullet en del. Tullingen om natten har stort sett vært når han har fått tenner, har vært syk, eller hvis det har vært noe annet spesielt.
Daniel har ligger på eget soverom hele livet, og får aldri komme ut av rommet på natten. Det har hendt at vi har måttet sitte litt der inne, og hatt han litt på fanget innimellom. Men bare perioder av gangen. Ja, og så fikk han jo pupp flere ganger hver natt frem til han var 9 mnd da.

Mariann sa...

Takk for oppmuntrende ord min Spaniavenn... og nå er jeg faktisk nesten helt frisk :) jippiiiii. Det er så deilig å kunne puste ordentlig uten at det gjør vondt... Nå blir det en herlig 1.advent med snø i luften :)
Og når det gjelder soving på natten holder jeg tyst for det er noe vi ikke er bortskjemte med her i huset :(

ghada sa...


شركة تنظيف وصيانة مسابح بالدمام
شركة تنظيف الاثاث بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف موكيت بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تنظيف ستائر بالدمام
شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة جلي بلاط بالدمام

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails