tirsdag 9. mars 2010

A cupcake for you, a cupcake for me

DSCF7300

De industrielle muffinsene taper helt klart i kampen mot de hjemmelagde… Men i dag var den hjemmelagde desverre ikke spiselig. Men pyntet fint opp likevel paa serveringsfatet. Muffinsen tok form mens Marcus saa paa PIppi. Det har vaert skolefri i dag og vi har virkelig kost oss. Masse lek inne og endel ute i snöen ogsaa. Den er ganske slushy naa og kanskje forsvinner til i morgen. Skole blir det vertfall.

6 kommentarer:

Tonemor Lindmussen sa...

Å gosh a meg for et snøvær dere har hatt... Trodde et øyeblikk dere var hjemme i Bergen og jeg ikke helt hadde fått med meg at dere skulle dra!
Det var nok festlig tenker jeg. Spanjakker tatt på senga BIG time! Husker det kom masse snø når jeg var au-pair i Seattle i 94 - der ble det også unntakstilstand!
Godt du er vant til det hvite og ikke blir satt helt ut!
Ha ha til listen din for noen dager siden på hva Adria ønsker seg... Det er som om de skulle hatt snakket sammen han og Theodor - akkurat det samme ønsker Theo nemlig seg!!! Hi hi... Unødvendig å si at han ikke får noen ting av det til bursdagen til mandag...

Marianne sa...

Kjære guttemamma

Jeg "frir" til dere her i bloggverden om litt hjelp! Lurer nemlig på om du kunne tenke deg å bruke noen minutter på å dele dine meninger med meg og samtidig bli med i trekningen av min give-away.

Gå inn på http://mammasgutter.com/spørsmal-til-guttemammaer-og-give-away/

Blir kjempeglad for all hjelp!

Klem fra Marianne

Briggs lekehus sa...

mye snø hos dere da! her har endelig bergensregnet kommet! hurra for det! men snøen er dryg og brøytekantene store, så det vil ta tid før den er vekk. gleder meg til trilleturer igjen!

Jeg har også bursdag på lørdag!:-)

Mariann sa...

Hmmmm, så rart med den kommenteringen da. Håper det fikser seg, det er jo ikke noe moro at hyggelige kommentarer uteblir..

Hvordan er snøstatusen hos dere nå? Regner med at det ikke er mye igjen? Her hjemme har det vært overskyet idag, blir jo nesten litt skuffa etter så mange dager med sol.. I morgen skal vi på konsert her ute i provinsen igjen, Bjørn Eidsvåg gjester Kolbotn.. gleder meg.

Ha en deilig torsdag SuperMAMA...

Størstepia sa...

ligger en award inne hos meg & venter på deg:-)
Torsdagsklem fra størstepia

Størstepia sa...

SV: Svigers har leilighet mellom Fuengirola & Marbella, vi er der 1 - 2 ganger i året... Redninga mi på høsten det, hehe, litt sol, shopping på Berskha & Zara og masse god mat. Spesielt Gambas al pil pil, det er favoritten min som forrett, tihi;-)
Stor klem fra meg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails