mandag 8. mars 2010

Unntakstilstand

Denne dagen har vaert helt utenom det vanlige.

DSCF7276 DSCF7277


Ikke hver dag vi bruker vinterdressen for aa si det saann. Men idag har det lavet ned gigantiske snöflak som til noens begeistring ble liggende lenge nok til aa faa baade laget snömenn, kastet snöballer og ikke minst smakt paa herligheten;)

Det er jo for en nordmann ganske mye humor i aa se hvor lite forberedt de er paa skikkelig vintervaer her… Skolene ble stengt etter morgenpasset i dag og holder stengt i morgen ogsaa, folk kommer seg ikke paa jobb, de som kom seg paa jobb kommer seg ikke hjem, BUTIKKENE og kafeene har stengt pga strömbrudd og folk fyrer i peis for harde livet og tenner noen stakkars stearinlys. Og det var saaklart ikke mange sjelene ute paa tur i dag. Men det var VI! Og det var moro:) Traff paa Maria som akkurat hadde snakket om meg; at dersom noen var ute naa maatte det jo vaere meg!

DSCF7284

Heldigvis fikk vi bommet 4 bleier til A saa det rekker til i morgen tidlig. HAAPER butikk er aapen da, ellers…! Haha, livet blir jammen komplisert med snö gitt!! Og jeg skvetter jo til hver gang jeg ser ut. Skal liksom ikke vaere hvitt paa gatene her. Bor jo i Spania da!!

Uansett; det har virkelig vaert en artig dag og noen ganger er det godt aa bli tatt litt paa sengen, at dagen ikke blir helt som man hadde tenkt. Rart aa tenke paa at for akkurat 1 aar siden hadde vi piknik i verste solsteiken og det var bare dager til A tittet ut i verden:)

8 kommentarer:

Vivian sa...

WOW!
Fikk dere så mye snø....
Ja her kan jeg skjønne det er unntakstilstander. Skikkelig moro for barna da.

Bra du fikk bommet bleier:)

Blir spennende å se hvordan det blir i morgen. Kult med denne bloggingen; at vi kan følge hverandre fra forskjellige land:)

God natt.

Forever Love sa...

Hehehehehehe, jeg skjønner det er unnatakstilstand...:)
Er vel ikke alle som har vinterdresser der en gang:)
Håper butikken åpner i morgen.
Kos dere i snøen.. jeg ler:)
Klem Tonje

Heidi {FruFly} sa...

Oj, det var voldomt!:) Her er det i ferd med å smelte vekk- heldigvis!:) Kos dere i kaoset, snart er det vår både her og der:) Fin makeover på bloggen forresten! Klem Heidi

EndeligMamma sa...

Haha, så herlig! Det må jo være litt moro for deg med snø! Du slipper den i hvert fall for mange måneder :)

Håper du har en fin dag og at ting kanskje normaliserer seg bitte litt snart ;)

morsom lesing! Ha en strålende dag!
Klem

Mamma4 sa...

Forandring fryder.Men kom kanskje litt brått på ja:)
For da håper du kommer deg til butikk i dag da:)hvis ikke må dere bruke kreativiteten og lage bleier.
Ønsker deg en fin dag, med eller uten snø:)

Pia sa...

He he, vi er nok bedre rusta her ja, til sånne tilstander! Folk gir seg vel over når du forteller at sånn er det i Norge, ca halve året?...

Anonym sa...

jammen sa jeg snø!!! Vi har nå hatt bare veier og kommer langt med gummistøvler her vi da - det var bare sørpe som lå på veiene her - MEN folk holdt seg inne - ja det var mange som ikke kom tilbake etter lunsj i går
Klem fra litt lengre sør

Fotograf Trine Bjervig Tønsberg Vestfold sa...

Gosh så kjipt!! Er vel mest klar for vår nå!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails