tirsdag 30. mars 2010

Vi lever!

Heisann og hoppsann! Her var det visst lenge siden jeg hadde vaert inne… Vi lever i beste velgaaende altsaa, dere trodde kanskje jeg hadde blitt overkjört eller spist av et villsvin paa en av mine aspargesturer? Nope:)

Vi har hatt besök; fantastisk besök:) Av min aller beste studievenninne som er kronisk besatt av Afrika. Ikke för vendt snuten hjem etter 4 aar saa baerer det tilbake! Jeg har nesten blitt smittet av samme basille:)

Vel, vi har ogsaa vaert opptatt med aa öve koreografi paa en middelalderbro i Besalu; det er en stolthet aa presentere slik koreografi slik den fremstaar i dette öyeblikk!

Noves fotos 023

(Broadway next liksom!)

Fastetiden er vel saa godt som over, maa innrömme at jeg har gaatt paa en riktig  stor kjöttsmell… Klarte meg ganske bra i… ja, hva blir det, en 6 ukers tid…, men lördag ble det restaurant og grisekinn paa meg! Det ER bare en favoritt. MAA pröves om dere faar sjansen en gang.

Noves fotos 050

Innimellom vindrikking og kulturelle aktiviteter ble det ogsaa tid til aspargesplukking. Det er synd jeg ikke har ordentlig bilde av det for naa tror dere meg vel ikke? Men det er altsa helt sant!! Her PLUKKER vi vaare egne asparges i skogen, haha. Det er jo saa absurd, men en helt vanlig aktivitet for en catalaner en dag i mars! Naa er skogen full av disse grönne stengler som bringes hjem og scrambles med egg, yummie:)

Noves fotos 046

(sjekk knippe asparges i haanden som bevis!)

Tja, ellers er jo paasken straks her…! Det er lite som minner om paaske i heimen her gitt. Det er liksom en slags stille motvillig demonstrasjon mot alt som har med pynting og tillaging av paaske aa gjöre;) Men, men, det er da ikke hele verden om ikke huset lyser GULT herfra til maanen. Vi hadde da i det minste romerske soldater som tuslet forbi huset vaart forleden. Tror det minner meg mer om hvorfor vi faktisk feirer paaske, mer enn enn gul kylling i vinduskarmen. Uansett, kyllingene er jo koooselige da:)

 

Noves fotos 049

God paaske alle sammen og sist men ikke minst et lite paasketips fra min egen lille Severin Suveren: “Husk GODE solbriller i fjellet”:)

9 kommentarer:

Forever Love sa...

Hahaha jeg ler meg ihel av innleggene dine:) Vittig vittig..
Håper dere får en super påske, og takk for oppdatering. Aspargesplukking høres forresten morsomt ut!
Lykke til på veien til Broadway!
Klem Tonje

mona sa...

Utrolig bra bilde av deg og Marcus!! :)
Herlig å høre om aspargesplukking, festelig med sånne ting som man aldri har sett for seg..
God påske til dere!

Vivian sa...

Fiiine bilder og moro innlegg:)
Skulle gjerne vært på aspargesplukking... det høres litt rart ut ja! Men det er så godt.

Kos dere og god påske.
Klem Vivian

Inger-Lise sa...

Hei frøken. Har tatt meg en aldri så liten mail/blogg/facebook ferie selv. Litt deilig, samtidig som det er veldig koselig å kommet tilbake til mengder med blogger fulle av fine nye innlegg. Sitter her og smiler av ditt søte innlegg. Om du skulle få tid, ønsker jeg meg veldig:
- flere bilder av asparges voksende fritt i skogen (må innrømme at jeg ikke aner noe om hvor eller hvordan de vokser) (sprer de seg av seg selv??)
- bilder av hele koreografien deres! Veldig søte begge to. ;)
- og GRISESKINN???? her trengs det også å legges ut et bilde. Snakker vi bacon? Eller.... Hvordan ser det ut og hvordan lages det? Trenger et bilde før hjernen min lager sin egen forestilling her.. hi hi...
Fortsatt god påske. Stor klem IL

Eivor sa...

Godt å høre fra deg - begynte å lure ...... Vi venter også med lengsel på påsken, og håper vœret fortsetter slik det har vœrt i det siste ! God påskeferie til dere !

Størstepia sa...

Hihi, godt du ikke var overkjørt ja:-)
Plukke asparges ja, det hadde jeg ikke hørt om nei!:-)
Nydelige bilder og ja, tror nok dere er klare for Hollywood snart!!!
Ha en fortsatt flott påske:-)
Stor klem fra størstepia

Mammarie sa...

Endelig oppdatering :D

Takk for kjekk kommentar. Det ER jo et bra bilde dersom man ser bort ifra vannhodet!

God påske!

Mariann sa...

Hallo min gode bloggisvenn der nede i varmen. Det gleder meg å høre at dere har hatt det så fint med besøk. Så koselig at venninden din hadde tid til et Spaniabesøk mellom Afrikaslagene, heher.

Har ikke helt fått med meg at du har vært på faster´n... jaja, hva gjør vel en sprekk når du koste deg sånn??

Her er det som hos deg, litt opp og ned med denne bloggelysten. Men nå har jeg hatt litt på hjertet de siste dagene og da blir det litt innlegg. Og det beste er jo at det er vi som bestemmer om vi skal blogge eller ikke.... heldigvis :)

Nå har kjetil blitt syk også, og jeg har fått en dundrende hodepine... så i natt håper jeg virkelig Emilie sover godt, det har vært litt av en huskestue her de siste nettene, men det er jo lov å håpe. Før den tid skal jeg kose meg med et glass rødvin og så skal jeg trekke meg inn på soverommet og krype under dyna med en god bok.

Natta- og påskeklem fra meg.

Pia sa...

Godt du har styrt unna villsvin!
Herlige bilder!
Og så gøy å høre om Haydom! Jeg har vært der flere ganger -et flott sykehus (hvis du tenker Tanzaniastandard...).
Vi bodde i Dar, men i alle ferier farta vi rundt. Jeg dro tilbake da jeg var ferdig med lærerskolen, reiste rundt, forbedra swahilien, tok bilder.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails