torsdag 4. mars 2010

Status og award

Her gaar jeg helt opp i hverdagslivets trivialiteter om dagen. Jeg har gitt meg helt hen til snörrtörking, kosting av brödsmuler, vasking av klaer, matlaging, hyttebygging i stuen, höytlesning, tannpussing, sussing, byssing, synging, baking, forberedelse og gjennomföring av engelsktimer, og naar jeg ikke gjör det driver jeg med forebygging av kjerringheng (den löse huden under overarmen) og rumpeheving. Og ellers klaprer jeg yderst lite paa gitaren… Jeg skulle paastaa at jeg er travelt opptatt med livet:)

I dag har jeg ogsaa rukket noe saa fantastisk som et frisörbesök og det er virkelig luksus aa bli knadd i hodebunnen samtidig som den der friske helt spesielle epleshampolukten brer seg rundt meg. En god del kortere ble det gitt.

Ellers har jeg faatt denne fine awarden i dag fra Inger-Lise. Tusen takk, slikt er veldig hyggelig:)

BestBlogaward

Skal spise naa saa faar sende den videre i morgen:)

6 kommentarer:

EndeligMamma sa...

Gratulerer! Den fortjente du :)

Ha en fin fin fredag! Her har vi ingen andre planer enn å nyte hverdagen. Med andre ord; kose oss!
Klem :)

Mariann sa...

Så deilig med et frissabesøk da :), gleder meg til å se resultatet også... selvom noe av det viktigste med frisøren ofte er opplevelsen i seg selv, egentid og pleie :o)

Det går bedre med meg, forkjølet, men det fikser jeg :). Emilie vinket fint hadet til sin far i dag, og snudde seg rundt og bøllet videre med de andre barna. Helt sprøtt at hun er så "stor" jente. Var på 1årskontroll igår også, der var alt på stell...

Håper du får en herlig fredag... her er det endelig litt vår i luften.
KLEM

Heidi {FruFly} sa...

Ja, er det ikke hverdagens trivialiteter som er livet?:) Vi blir nok oppslukt i det samme om dagen, og godt er det!:) Artig å høre at dere vil være veggiser en periode, eller var det bare en kveld? Hihi...jeg har vært det i 15 år, men har de siste årene begynt å spise skalldyr og litt fisk. Men kjøtt kommer jeg aldri til å spise igjen, og lever fint med det. Jeg sjekker med jevne mellomrom om jeg har alt jeg skal i kroppen og jeg mangler aldri noe. Ha en herlig helg med alle guttene dine! Klem Heidi

Tonemor Lindmussen sa...

Kjenner meg i livet små syssler. De gangene jeg har tid og husker, stopper jeg opp og tenker - JA NÅÅÅ er jeg lykkelig! Tenk at livet består av mange små ting som det - trivielle - men universelle og viktige! Vi må vel ha verdens viktigste jobb som prinse mammaer!

Riktig god helg!

Størstepia sa...

Ja, er det ikke slik å være småbarnsmor?!?!?!:-)
Man setter seg selv til siden for en stund - og da er det nesten ENDA deiligere å komme en tur til frisøren, og bare ta hensyn til seg selv noen timer:-)

Håper barna snart blir friske og raske!!!
Ha en strålende helg videre!
Klem fra størstepia

Bine sa...

Gratulerer med award, velfortjent :-D Her bøyer jeg meg i støvet - utrolig som du rekker over alt! Tenker frisør-runde var herlig!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails