lørdag 20. mars 2010

En dag i himmelen

Saann kan det föles naar man faar besök av herlige mennesker, blir invitert paa lunch, ungene leker sammen som de beste venner, profiterols til dessert sammen med god kaffe, masse lek UTE i vaarlig vaer, sol som varmer godt, morsomme parkleker, barn som ler höyt og er lykkelige:)

Vi har besök av engelske venner igjen! Tenk at et tilfeldig möte i en park kan bringe saa mye godt med seg. Naa reiser vi i over 1 time for aa treffes!

Ingen bilder i dag da kameraet laa hjemme… Typisk naar man har en slik dag med maaange minneverdige öyeblikk. Men de har festet seg paa hornhinnen.

Et tips til en bra parklek er Stomp Rocket. Virker litt latterlig, men akk saa moro for barna. Her faar de virkelig löpt fra seg naar de henter “rakettene”. Ungene holdt paa med dette i sikkert 2 timer mens vi voksne fikk pratet, helt perfekt.stomp_rocket

Man skal altsaa hoppe paa en slags ballong og ved hjelp av lufttrykket blaases en salgs rakett opp i luften. Saa kan man se hvem som kommer höyest/lengst etc. Kan kjöpes paa Amazon.

Naa har jeg nytt en skaal med selleri, en boks tahini og en haandfull rosiner. “Ants on a log” er mitt sunne lördagssnacktips til deg. Sommeren og strandpremiaere er ikke langt unna, vertfall ikke for en skapspanjol som meg. 

ants

Enjoy:)

Etiquetas de Technorati:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails