fredag 19. mars 2010

The new me

Som noen av dere vet var jeg hos frisör for et par uker siden… Siden den gang har det vaert lite bilder av meg her paa bloggen ettersom jeg var ganske saa misfornöyd… Vi vet alle at haaret er kvinnens pryd men jeg fölte mest at det var som en stor skavank der oppe paa toppen…

MEN, tiden leger det meste og jeg syns det ser litt bedre ut naa. Og det sier jeg paa en dag da haaret tom baerer preg av natten. Men,men. Jeg har vent meg til det og har planer om farging.

DSCF7384

I gaar skjedde det noe stort som jeg skal fortelle om saa snart jeg faar anledning:)

Ha en god fredag!

4 kommentarer:

Mariann sa...

Jeg synes du var knall tøff
Jeg vet jo ikke hvordan det så ut med en gang du kom ut av salongen men nå er det flott iallefall.
Ha en strålende helg

Mariann sa...

Syns du så kjempeflott ut jeg....
Og gleder meg til å høre de store nyhetene :o) Happy helg fra en som snart skal på SPA.....

Vigdis sa...

Råstilig!

Størstepia sa...

Takk for fin kommentar inne på bloggen min heromdagen. Det er godt med litt "konstruktiv kritkk" også:-)
Er veldig enig med deg om at man burde ta livet mer med ro i perioder og kanskje ikke jobbe så mye. Det har jeg alltid hatt lyst til også det, men siden mannen sto i fare for å miste jobben forrige vår, så kunne ikke jeg jobbe redusert. Han jobber i finans og det er jo et meget usikkert marked kan man si.
Derfor har vi heller planer om at når vi skal få nestemann (om vi kan det da), så skal jeg være litt lengre hjemme.

Ang håret ditt, så skjønner jeg godt hva du mener. Jeg var hos frisøren for 2 uker siden selv, og prøver egentlig å spare ut håret. Isteden klipte hun det mye opp (selvom det nederste er litt langt,l så er det meste kort). Siden det har jeg hatt spenner og strikk i håret kan du si. Man blir så skuffet når man ikke er fornøyd på vei ut av frisørsalongen, det er jo ikke så mye man kan gjøre med det akkurat da liksom...
Uansett så syns jeg du så flott ut. Det viktigste er jo selvsagt hva man mener selv, men der har du iallefall min mening:-)

Gratulerer med Adria som går også forresten, herlige de øyeblikkene når de slipper seg for første gangen og rusler noen skritt:-)

Ha en strålende lørdagskveld!

Klem fra størstepia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails