torsdag 11. mars 2010

Et lys er tent…

…for en liten jente som snart skal se verdens lys for förste gang. Dere husker kanskje “seremonien” jeg var paa for et par uker siden? Naa fikk vi nettopp en sms fra dem om at ting er paa G… Saa ufattelig spennende:) De skal ha hjemmefödsel og jeg haaper alt gaar som de önsker. Jeg kjenner meg urolig og har gaasehud over hele kroppen. Vet ikke om jeg klarer aa sove i natt… Naa skjönner jeg hvordan mamma hadde det da jeg sendte melding om at vannet haddet gaatt;)
Aa, saa spennende! Da blir hun mest sannsynlig födt dagen för Adrià blir 1 aar. Vi spöker om at de blir fremtidige kjaerester:) Banyoles er jo ikke saa stort, hehe.

Adrià er forresten den rakkern om dagen. Han er skikkelig paa biter’n og tar gjerne og tygger hardt til paa kinnet da han skal gi meg en kos. Ellers er ogsaa lugging og öreriving veldig poppis. Jeg har ogsaa et lite kutt i pannen etter negleskraping. Neglene er naa möysommelig klippet GODT ned! Naa tenker dere vel at vi ikke har “kustus” paa gutten i det hele tatt, men det er ikke sant altsaa;) Men jeg maa si at han har litt mer spillerom til aa finne paa rakkartyg. Han virker forövrig ikke interessert i aa gaa ennaa, men er en klöpper paa speedkrabbing:) Skjönningen.

2 dager igjen til 1 aar. Kan ikke fatte det jeg.

5 kommentarer:

Inger-Lise sa...

Så spennende, fikk litt gåsehud her også. Å vite at noen er i fødsel er helt spesielt etter å ha "vært der" selv flere ganger. Sender gode tanker herfra også, håper virkelig alt går bra med dem! :-)
Her tok Lauritz tre skritt i dag, helt utrolig for han har ikke villet gå noe særlig i det siste med bilen eller andre ting. Som du skriver så har speedkrabbing vært favoritten, men i dag tror jeg han glemte seg litt og tok tre skritt fra bordet til sofaen mens han holdt i en brødskorpe. Veldig stas, men med Kasper tok det enda lang tid fra de første skrittene til han gikk selv. Det skjer når det skjer! ;)
Har forrsten vært på posten i dag. Pakke er sendt i din retning. Håper den kommer vel frem. Damen sa 2-5 dager, så da er det bare å vente å se!
Nattaklem fra IL

Vivian sa...

Så spennende! Jeg synes de er tøffe med hjemmefødsel... Håper alt går bra!

Marianne sa...

Herregud, hjemmefødsel! Det er ikke for pyser! Håper alt går som planlagt, da..

Er helt sinnsykt hvor fort det første året går! Husker at Andreas også var veldig god på bite-i-kinnet-kose og lugg da han var rundt ett år. Går over:)

Tusen takk for svar inne hos meg, det betyr masse å få innspill/bekreftelse på en idè!

Mariann sa...

Så herlig spennende!!! Får håpe det ikke går for lang tid, og at alt går bra med fødselen hjemme... kanskje lille i magen venter og vil komme ut på samme dag som den fremtidige kjæresten, hehe.

Og ja, det er helt fantastisk at dette barnehagestyret har gått så smertefritt. Det har virkelig vært en vinn-vinn situasjon for både mor og datter. De sier hun er veldig trygg og fortroelig, og at det er overraskende hvor fort hun "slo seg til ro"... Hun er en tøff liten jente, det har jeg visst hele tiden :)

Håper meldingen snart tikker inn og at dere får en flott feiring i morgen, skal tenke på dere. Det er en litt spesiell dag for meg også, termindagen min, rart med det.

KLEM

Mammarie sa...

Unger i den alderen elsker jo å se om det de gjør gir samme reaksjon gang på gang. Det er visst også vanlig at de biter. Enten de er glade eller sure. Men vondt gjør det! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails