søndag 28. april 2013

Flytte til Norge igjen?

Fikk et spörsmaal her forleden om vi noen gang kommer til aa flytte til Norge igjen.

For öyeblikket er det nok mest sannsynlig at vi blir her, og eventuelt tar oss et nytt eventyr til söramerika paa et eller annet tidspunkt. Har jo en mann som elsker jungelen og ikke kan vente med aa ta med seg familien sin dit... Og pensjoninsttilvaerelsen blir vel aa tilbringe paa en eller annen tropisk öy da vi ikke har samlet spesielt mange pensjonspoeng her i heimen gitt. Det har liksom ikke vaert prio. Ikke vet man om man rekker aa bli pensjonist, og med ökonomiske kriser og andre uforutsette ting som kan skje har man ingen garanti for aa faa utbetalt pensjon en gang, selv hvor mye man betaler inn gjennom hele sin karriere... Skummelt. Nei, tanken er aa leve i nuet saa faar vi ta slike bekymringer senere:)
Uansett ikke saa dum tanke aa ende opp med en straahytte,hulahula-skjört og blomsterkrans rundt halsen naar man blir gammel.

Naa staar og faller alt paa vaart lille firma AktivCatalonia. Vi satser begge to 100% paa dette.
Og funker det ikke... ja, hva gjör vi da? Vi har vel egentlig bare tenkt at det SKAL funke, for jeg tror at saa fort man begynner aa legge plan b og c, har man allerede mistet litt fokus og da gaar ting ikke saa bra som man önsker.

Enn saa lenge blir vi altsaa her! Men man vet jo aldri... Jeg tror uansett at det er bra for alle aa flytte litt rundt, laere spraak, se at livet ikke er det samme hele tiden, laere barna en forstaaelse og respekt for andre kulturer, andre maater aa leve livet paa.
Livet er jo saa kort. Og jeg vil heller angre paa ting jeg har gjort enn ting jeg ikke gjorde. Klisjè.., men sant.

Enn dere? Blir dere boende i Norge for alltid???10 kommentarer:

mona sa...

Høres ut som en herlig plan!!!
Jeg tviler sterkt på at vi noen gang kommer til å flytte utenlands. Men det hadde vært spennende da, så om en uventet mulighet skulle dukke opp om noen år, så ville vi nok ha vurdert det ihvertfall :)

mona sa...

Forresten så heier jeg veldig på Aktiv Catalonia prosjektet deres!! Skal nok få skrevet et innlegg om dere på bloggen en dag :)

★ Heidi ★ sa...

Aa, tusen takk Mona! Det hadde vaert fantastisk:) Setter veldig stor pris paa det om du vil skrive om oss:)
KLEM!

Inger-Lise sa...

Hørtes ut som en bra livsfilosofi Heidi. :) Bedre å satse nå og gjøre livet godt her og nå. Ingen vet hva fremtiden bringer.
Ang utlandet, vi flytter gjerne på oss. Faktisk er jobben til Nicolai stadig andre steder enn Norge, men så lenge det er snakk om korte perioder drar han alene og pendler hjem så mye han kan. Sist han fikk tilbud om langtidsopphold bortevekk var jeg nygravid med Lauritz og jeg var i kjempedårlig form, så det ble ikke noe av. Men kommer det nye muligheter for utenlandsopphold er vi klare. ;)
Jeg håper virkelig det går bra med firmaet deres. Internettsiden deres ser proff og fin ut. :)

Gøy å lese om skolesystemet guttene dine er i. Noe annerledes enn her hjemme ja, men fint på sine måter. Tenker det blir ganske stor overgang for Kasper til høsten å skulle sitte stille hele dagen på skolen. I motsetning til friluftsbanrehagen han er i nå, som går 3km to ganger i uken til plassen sin i marka. Det blir en ny verden for han og oss, det er helt sikkert. Men han er superklar og gleder seg til å bli skolegutt. Så da er det kanskje mest mamma som synes dette blir skummelt og spennende. hehe.. :)

KLEM

Anonym sa...

Toms shoes understands their moral responsibilities and thus have initiated One for One drive, herein, Toms shows donate a pair of shoes each time you buy them. TOMS shoes are promoting their mission by providing Tom shoes coupons.Kristen Stewart[url=http://www.cheaptomsbuy.com]Cheap Toms sale[/url] Purchase Your Toms Shoes Of Your LoveToms Shoes Sale [url=http://www.onlinetomsoutlet.com]Toms Shoes[/url] It also allows the race sponsors to keep an eye on individual runners and if the sensor system sees something isn't quite right, it can notify emergency authorities who can dispatch a team right away. Granted, this is a blanket technology for the Marathon as it has had, in the past, as many as 26,000 runners leave Hopkinton for the 26.2 miles to Boston. So, it's of necessity that this is a rather large piece of technology, Toms Shoes For You With Fashion Style [url=http://www.tomsfans.com]Toms Oultet Store[/url] What Makes Toms Shoes So Popular Visa
Relate Post
[url=http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/ron-pauls-board-includes-obama-lover-and-terrorist-supporter-who-compared-tea-party-to-nazis/comment-page-1/#comment-4601439]cheap toms high quality for you discount online[/url]
[url=http://www.blogger.com/comment.g?blogID=3095766356163027364&postID=7254556148518803730&page=1&token=1366962381363]best toms high quality for you discount online[/url]

Anonym sa...

I'm not able to see this web site properly on my phone :(

Take a look at my blog: having trouble getting pregnant at 40

Anonym sa...

Its such as you learn my mind! You seem to grasp
a lot approximately this, like you wrote the e book in it
or something. I feel that you could do with a few % to force the message
home a bit, but other than that, this is fantastic blog.
An excellent read. I will certainly be back.


Look at my website best reviews

Anonym sa...

Heya i am for the primary time here. I came across this board and I in
finding It really useful & it helped me out a lot. I hope to
offer one thing again and aid others like you aided me.


Also visit my blog post - only the best review

Anonym sa...

I blog frequently and I really appreciate your content.
Your article has really peaked my interest. I will take a note of
your site and keep checking for new information
about once per week. I subscribed to your RSS feed too.


Here is my weblog :: video reviews

Anonym sa...

You made some decent points there. I looked on the web to find out
more about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.My blog: top 10 products

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails