fredag 7. mai 2010

Fiske krabber

I det siste har vi gitt oss helt hen til krabbefiske:) Det er utrolig moro (syns ungene og Salva) og vi fanger haugevis! I mangel av krabbefiskestang bruker vi en indianeröks som vi fester fiskesnöre i med en baconbit i enden. Det gaar saa bra saa.
Og tror vi har startet ny trend her i Banyoles. I gaar hadde Salva fortalt om vaart fantastiske fiske til en kvinnelig kollega og gjett hvem vi fant ved kanalbredden i ettermiddag? Der var hennes mann og datter med stang, snöre og 2 krabber i bötten.



Ellers har Marcus faatt seg ny sveis i dag. Det var nesten saa gale at han ikke saa krabbene, saa da tok vi han likesaagodt med til indern som er rask og billig. 4 Euro for barnehaarklipp er ikke aa si noe paa. Maa innrömme at jeg var litt skeptisk da vi svingte innom 80-tallet med tillöp til baade lang lugg og rottehale, men gutten ble da fin til slutt altsaa;)

Naa har vi spist herlig salat og drukket lokal rosévin her:) Jeg föler meg allerede litt paa druen etter et lite glass ... Snakk om billig i drift da.

Önsker alle en gooood natt!

1 kommentar:

Forever Love sa...

Hehe så koselig!
Du fikk med deg at knappene er fra
Snella og Petronella?..
God helg til dere!

Klem Tonje

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails