søndag 21. desember 2008

4.soendag i advent hos oss!


Til den 4.soendagen i advent hadde jeg endelig skaffet til veie 4 roede kubbelys! Her er det ingen som markerer advent... Det er nok mer en protestantisk tradisjon og dessuten behoever vi mer lys og kos i den moerke, lange vintertiden i Norge enn her! Her er det meget sjelden noen tenner levende lys, men det ble absolutt satt pris paa i gaar da vi hadde folk over! De syntes det skapte en varmere atmosfaere, og det er jo klart det gjoer! De har ikke skjeont det foer naa??!! Hehe!
De 4.adventslysene ble tent allerede til frokosten i dag som vi spiste i spisestuen! Og som vi spiste!! Rester fra lussekattene jeg lagde i gaar, bunyols (en slags smultring med anis som Bea hadde med til oss i gaar!) og pepperkaker! Saaklart hadde vi branflakes, broedskiver og andre sunne ting ogsaa paa bordet:) Vi har ikke tatt helt av ennnaa!!
Etter frokost gikk vi tur (for aa foele oss litt bedre etter hoykalori-frokost!) til et omraade i naerheten av der vi bor. Marcus satt lenge fint og rolig i baereselen helt til han fikk springe fritt i et trygt, bilfritt omraade! Han fant seg en pinne i groeftekanten og startet aa grave i blader og steiner og hadde det kjempemoro. Han sang julesanger og andre sanger og vi var saa stolt av han!
Etter at han kom seg ovenpaa etter sykdommen har han virkelig "blomstret"! Han spiser som en hest og er saa fornoyd om dagen! Leker mye mer paa egenhaand og er mer selvstendig. Jeg ser ogsaa at hans forholdt til Salva har blitt saa utrolig mye bedre. Foer ville han jo bare vaere med meg, men naa er pappa snart like populaer:) Det er fantastisk godt for meg.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails