mandag 8. desember 2008

Nesten frisk, men saa...



Har vaert ute i dag og lekt endel med Marcus. Han ville til og med spise en halv croissant til frokost, jippi! Det er omtrent det foerste han spiser paa 3dager... Regner med han har godt ned i vekt i loepet av disse dagene.
Vi spiste lunch hos svigers igjen og da alt saa ut som det begynte aa gaa saa mye bedre med M, klarte han aa plassere en finger paa den varme, varme ovnen og brenne seg... Hyling og skriking saaklart, men naa ser det ut for at det gaar bedre. Huden er helt fin, men klart at det gjoer vondt. Foerste gang man opplever slikt, oppleves det sikkert som litt skremmende ogsaa. Vi har jo alle sagt; vaer forsiktig, du kan brenne deg. Men hva visste vel han hva det ville si aa brenne seg?? Naa vet han... Men det er visst slik vi laerer oss saker og ting i livet, gjennom aa oppleve dem selv.
Selv foeler jeg meg helt baann i boetta... Er drittroett og vondt i hodet, litt rar i magen ogsaa. Naa er det vel min tur tenker jeg. Er hjemme alene en stund mens Salva og Marcus besoeker Asis og fam. Skal proeve aa slappe av litt naa. Det trengs:

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails