lørdag 20. desember 2008

Loerdagsutflukt!



I dag har vi besoekt flere VAKRE landsbyer i Empordà og Garrotxa! Salva hadde aldri vaert der heller tidligere og det gjorde det ennaa kjekkere aa besoke disse stedene. Oppdage noe nytt sammen:)
De var alle sjarmerende paa sin egen maate, men favoritten var Cistellà! Her var det et lite torg/placa i midten av den lille byen med en veldig sjarmerende liten café/butikk som minnet mest om en liten landhandel paa midten av 50-tallet. Gamle skap med matvarer bakom disken!
Ettersom det var en riktig fin dag satt vi ute paa placa og noet en kopp kaffe med melk hver! Eierne bar ut stoler og bord fra garasjen sin like ved for aa gjoere det mulig for oss aa sitte ute! Og de syns Marcus var saa soet at de skulle oenske han bodde i landsbyen deres sa de:) Saa hyggelige folk:) Noe som er vanlig her at butikkfolk ofte gir kjaerlighet paa pinne til smaabarn! Kanskje til noen foreldres ergrelse (ikke vaar), men til barnas store glede:)
Bare se hvordan han nyter den (bildet).
Salva fikk seg ogsaa en ny beundrer!
Naa lager vi lussekatter for andre gang i aar og venter paa at Bea med familen + svigers skal komme over til litt broedsmaking (vi kjoepte fantastisk godt bakeribroed i Terrades og naa skal det smakes med gode olivenoljer til!) og deretter blir det gloegg+ pepperkaker + lussekatter:) Riktig julestemning med andre ord! Skal snart gaa runden med aa tenne alle roede stearinlys i huset! Det gir virkelig den der riktige kosefoelelsen!

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails