lørdag 25. april 2009

Ikke saa verst likevel!

Som en liten skolegutt ved sitt nye lille fine bord, med tegnestifter i Simpsons-penal. Simpson er helten om dagen...


Dagen startet jo ganske saann baann i boetta, men tok seg opp betraktelig etter at vi begge fikk anledning til aa hvile oss opp litt... Det er mitt tips til alle smaabarnsforeldre: gi hverandre tid og mulighet til aa hvile. Man kan ta hver sine oekter med barna. Det er ikke alltid noedvendig at begge foreldre er med paa alt. Glade foreldre er alle barn forunt!

Saa, vi fikk lunch hos svigers i dag og bestemor hadde dessuten vaert paa shopping i Girona til baade Marcus og mamma. Hun hadde nemlig oppdaget en fin billig butikk rett ved Espai Girones (stort fint handlesenter for dere som eventuelt skal til Girona noen gang i fremtiden) med klaer til baade voksne og barn. Hun kom hjem med fin jakke og treningsdress til M. Til meg hadde hun handlet paa 50% paa Yves Rocher! En sminkefjerner med kamille som jeg har vaert kjempefornoyd med. Den kostet da 2 Euro:) Jeg har proevd litt forskjellige dyre merker hva gjelder sminkefjernere og andre kremer til ansiktet, men er veldig fornoyd med Yves Rocher. De tester ikke paa dyr og dessuten bruker de bare produkter fra blomster og urter som er fremstilt oekologisk:)

Det var ogsaa deilig for en sliten mama aa treffe en god venninne (og min fremtidige trener paa postnatal trening fra mai av) paa kafé i ettermiddag. Det er oppladning av batterier aa ha en god venninnesamtale paa koselig kafe med en latte i haanden!

I kveld kom bestemor og bestefar forbi her med overraskelse til M! De hadde kjeopt lite bord og liten stol til han! Noe vi har tenkt lenge paa at vi skulle kjoepe! Et sted hvor han kan sitte og tegne og holde paa med sitt! M ble helt i fyr og flamme og loep rundt her som en rakett:) Hjelp, det er godt han ikke faar slike gaver alt for ofte!
Det tok tid aa lande etter dette og pyjamas skulle absolutt IKKE paa... Nei, da det var tid for nattstell, var det imidlertid tid for loeveleken for Marcus sin del. Saa det ble loeveorientert nattstell med loevepyjamas, loevebleie, loevetannpuss, loevekyss og loeve-vet-ikke-hva...
Jaja, loeveMarcus er naa i seng i loevesengen sin og sover sine soete loevedroemmer og naa skal loevemamma og loevepappa spise loevemat (= tortilla).
Ha en fin loevekveld og stort loevebroel fra meg...

1 kommentar:

-mariann- sa...

Hei og god søndag- fortsatt løve som regjerer i huset???

Så koselig med gaver da, og det bordet var jo så søtt da.

Er ikke så ambisiøs med dette kjøkkenhageprosjektet. Skal starte i det små. Det blir foreløpig et par salater, gulrøtter, sukkererter, purreløk og et par ting til, så ser vi hvordan det går!! Men moro å se om det vil gro!! Har også plantet tomater, men de må stå inne enn så lenge.

Jeg har heller ingen besteforeldre igjen, siste forsvant for 10 år siden, så jeg syns K er heldig som har hatt de så lenge. Men koselig at de får møtt Emilie syns jeg. Hun kommer nok ikke til å huske det selv, men har jo masse bilder. Oldefar er 92 år, og spørs nok om det kan gå fort unna der om oldemor forsvinner.

Her var det spådd gråvær idag, men ser jaggu ut som sola skinner idag også... opp og hopp og ut i hagen.

Ha en fantastisk søndag.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails