torsdag 2. april 2009

Vaar sushilunch!

ENDELIG ble det sushilunch paa oss i Girona! Jeg har jo lengtet som en gal etter sushi og tok ikke sjansen paa aa spise det under graviditeten selv om jeg leste enkelte steder at det visstnok var trygt... Men siden jeg ogsaa hadde hoert det motsatte ble det til at jeg ikke tok sjansen... Men i dag var det altsaa duket...!
Det ble forrett med kreps "paa en seng" av ulike salater med en herlig peanutsaus over! Supergodt:)
Deretter ble det ulike typer maki, sushi, en slags ris med sesamfroe-pakke og det vanlige tilbehoer som wasabi og ingefaer!

Til dessert hadde jeg en pannacotta med kokos og myntesaus! Den var bare saa god og jeg hadde vanskelig for aa akseptere at den maatte ta slutt... Kommer gjerne tilbake for aa gjenta opplevelsen! Salva spiste bananer med sjokoladesaus. Bananene minnet om de man ofte faar paa kinesisk restaurant, typ frityrstekte, bare at de ikke var frityrstekt, men hadde en lag utenpaa av et eller annet... Godt, men jeg likte bedre min siden den var soetere:)
En sushielsker hugger innpaa:) Dagens 3-retters meny kom paa 12 Euro pr person! Og da var et glass vin inkludert! Saa skal jeg kanskje ikke fortelle at vi gikk for vann...! Men slik er det med en liten en som vil amme titt og ofte:)

2 kommentarer:

Lindmussen er meg.. sa...

Hei Heidi,

Så fint bilde du har fått i overskriften på bloggen din - kjempe koselig. Det er altid gøy å se hvordan andre tar litt utradisjonelle famliebilder -og dette var kjempe fint.

Ha en super helg i Spania land!
Klem fra Tone

susan`s side sa...

Den pannacottaen så supergod ut, kunne godt tenkt meg litt av den. Ser du var vært innom ebay, trenger du hjelp er det bare å si fra så hjelper jeg deg så gjerne. Jeg er jo erfaren ebay handler.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails