søndag 19. april 2009

Nok en morgen med badminton:)

Vi er i badmintonhumoer om dagen! Det er herlig aktivitet etter en foedsel tenker jeg. Man faar loept litt, blir god og varm og strekker seg i mange rare og morsomme stillinger da man desperat proever aa treffe "ballen" med rakkerten. Og det beste er at man trener mens man har det kjempemoro:) Jeg ler vertfall masse naar jeg spiller!
Stedet vi var paa var en liten slette rett ved en romanesk kirke, saa riktig idyllisk var det. Syrinene blomstret for fullt og det var LYKKE-foelelse fra foerste oyeblikk vi kom dit!
Bea med sin familie kom ogsaa og Marcus er saa glad i Asis, sin lille fetter som blir 1 aar 1.mai!
Han krabbet rundt med Asis der i gresset og de bablet om sitt:) Moro aa hoere paa da!
Lille Herr Adriansen koste seg i bilsetet sitt i skyggen under et tre:) Herlig baby altsaa!

Naa er Mr. Salvatore og Marciños (populaert kalt!) paa badet og jeg hoerer de koser seg for det kommer latterutbrudd rett som det er! Soendagsbad er obligatorisk i dette huset:) Pluss et par til i uken saaklart!
Jeg har vondt i hodet og slapper av med A i sofaen mens jeg blogger. Har hatt en superb helg!
Dersom solen skinner i morgen (noe som jo er ganske trolig) tenkte jeg jobbe litt med brunfargen her i hagen vaar ved bassenget!
Ha en finfin soendagskveld alle der ute!
Bilder fra dagen vaar:

Herr Adriansen blir bare finere og finere for hver dag som gaar! Vaar lille karamell:)

Syriner lukter norsk sommer og jeg blir litt nostalgisk...

2 smaa kamerater paa krabbetur. En ordentlig krabber og en sympatikrabber:)

Herr Adriansen viser alle sine ansikt! Her er det tid for aa sove... igjen!
Men naa om dagen viser han stadig iver etter aa smile. Vi har faatt endel saanne halvveis-smil, og det er jo saa stas da:) Han er en veldig rolig og snill gutt til naa og saaklart verdens beste Adrià!

3 kommentarer:

-mariann- sa...

Ser ut som en deilig dag i Spania, og de er supre de gutta dine :-)- Søren at den jenteturen til Girona er allerede i september, hadde vært sååå moro og dratt ned og kanskje hilst på dere :-) Men om Emilie ikke ammes osv hvem vet??

Formen er nå mye bedre, og nå tror jeg det varer også, hjelper med antibiotika.... har vært helt utmattende å ikke kunne ta seg av sitt eget barn, se solen skinne å ikke kunne gå ut osv.. Blæææ. Men ila uken er vel mye gjort og jeg kan begynne med langturene mine igjen, og sakte men sikkert trene litt på treningssenteret også. Jeg gleder meg. Har fortsatt 10 kg igjen til før-gravid-vekten... helt krise med så kort tid til bikinisesongen.

Og noe helt annet. Snakker du norsk til M?? Kan han noen gloser??

Ha en topp kveld. Stor klem

Fitness Integral sa...

Great pics! You are the star of my new perinatalfitness community. Come and join us. :) I sent you an invitation by email too. It's at http://www.perinatalfitness.ning.com
Hope to see you before I leave! Hugs, Kaisa

Toril (foreldremanualen) sa...

Koselige bilder og koselig blogg du har:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails