tirsdag 14. april 2009

Lekestund!

Her koser A seg paa lekematten sin! Han laa en kort stund paa magen ogsaa, men det var visst ikke saa komfy...litt vanskelig aa snu hodet fra en side til den andre.
Da vi lekte rekte jeg tunge til han og jammen kom det ikke et smil, gitt! Et RIKTIG et denne gangen! Jeg ble saa glad kan dere tro!

Update: Var hos barnelegen i dag og sjekket at alt stod bra til med Adrià. Det gjorde det og noe saa VELDIG og da! Han veier allerede nesten 5.5 kg (dvs har gaatt opp 1.5 kg siden han ble foedt for ganske noyaktig 1mnd siden!) og han havner utenfor alle kurver her til lands...! Men saa lenge han var proporsjonal med hoyde og vekt var legen straalende fornoyd. Klart at de syns de er litt spesielt med saa stor baby, her er det jo vanlig med en foedselsvekt for gutter paa ca 3 kg, ikke 4 kg som vaar lille sumobryter:) Hehe!

1 kommentar:

cathrine sa...

Hei du

Så gøy at du fant bloggen min :)

Måtte jo inn og se på din også. Morsomt med nye blogger :)
For et flott familiebilde du har på din blogg :) Morsomt å ha en slik minnebok til senere. Og gratulerer med en liten en :)

Husk å inkludere bekkenbunnen og bekkenbunnsmuskulaturen din allerde nå før treningen din starter igjen. Begynn forsiktig og føl deg litt frem :)
Lurer du på noe så må du bare spørre.

Ha en flott tirsdag videre :) Hmm spania høres ikke så dumt ut akkurat nå :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails