torsdag 23. april 2009

St.Jordi og internasjonal bokdag!!

Plaça Major i morgentimene i dag! Masse boeker og masse folk og VARMT,VARMT, VARMT:) En skikkelig sommerdag har vi her i dag og det er herlig! Men med A i sjalet maa vi soeke skygge rett som det er.

Denne dagen er litt som Valentines day egentlig. En ganske saa romantisk dag da gutter kjoeper roser til kjaerestene sine og moedrene sine og jentene kjoeper boeker til kjaerestene sine. Jeg har kjoept kart til Salva (da det var det eneste han oensket seg) og saa har vi kjoept en dyreboek til Marcus. A faar titte litt i alle boekene til Marcus naar han blir litt stoerre:)
Som dere ser er det catalanske flagget en viktig detalj paa denne dag. Mange henger ut flagg paa balkongene sine, saa det er nesten litt saann 17.mai foelelse ogsaa over det hele!
Oss paa Plaça'n i solsteiken! A hadde bare paa seg en liten body i dag da det er saa varmt, men saa er han jo ogsaa inntullet i tre lag mobywrap!
3 roede roser fra min kjaere! De hvisker "jeg elsker deg!"

2 kommentarer:

Lindmussen er meg.. sa...

Å så morsomt med St.Jordi! Alt som har med bøker og tilbud er morsomt synes en lesehest som meg...
Er du dreven og leser spanske bøker? Leser du spansk for Marcus?

PS! Det var kjempe fine bilder. Du er så flink til å skrive innlegg - man føler man er sammen med deg gjennom hele dagen når man får rapporter med bilder hver dag! Veldig koselig! Bloggen din er min favoritt - og den første jeg går inn på når jeg surfer rundt....:-)

Klem fra Tone

Synnøve sa...

Så fint å se deres hverdagsliv i Banjoles!!! ser ut som varmen begynner å komme. Deilig med vår! snart 2 års bryllupsdag har dere også, noen spesielle planer? blir dere i spania i hele sommer, eller en vestlandstur kanskje? jeg har fått meg sommerjobb like ved mine foreldres hytte på Lindås, så jeg får meg en kombisommer, med hytteliv og jobbing...Gleder meg allerede! savner deg min venn. Klem fra synnøve

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails