mandag 13. april 2009

Kinderegg forbeholdt Mensa-medlemmer?

I dag var det dagen for paaske-egg, men bestemor hadde bestemt seg for aa kjoepe kremkake istedenfor det tradisjonelle sjokoladepaaskeegget, men hadde da ogsaa kjoept Kinderegg til kids'ene.
Det nye med disse kinderegg-lekene er at de skulle hatt aldersgrense 35 aar eller medlemskap i Mensa... Det maatte altsaa til en biolog paa 33 (salva) og min svigerinne som er matematiker med doktorgrad paa 34 for aa klare aa sette sammen noen usle biter paa rett maate:) Hehe!
Uff, hjernen er helt ussel i kveld og jeg duger ikke til noe blogging kjenner jeg...
Kommer sterkere tilbake ved en annen anledning.
Bona nit:)

2 kommentarer:

kristina sa...

Tack för din fina kommentar.
Den tog mig en stund att läsa:) Är nog inte så språkbegåvad trots allt.

Massa kramar från Sverige.
Kristina

-mariann- sa...

Hei og vel overstått påske :-)
Her ligger vi begge litt halvsyke og føler at verden er litt mot oss, buhuu... men det er jo litt vanlig som du sier at vi vil føle denne slitenheten og trøttheten mer nå som det har gått en stund. Og nå som det virker som jeg brygger på noe, blir det litt ekstra mye.. Men en dag i sengen håper jeg gjør susen.

De frimerkene er veldig fine, men får se om jeg bestiller. Det koster nesten 300 kroner for 20 stykker, og jeg trenger egentlig ikke så mange. Blir en liten samling med kun nærmeste familie og et par venner. Verken jeg eller Kjetil har noe stor familie. Nei, nå kjenner jeg meg klar for å slappe av litt. Ha en fin dag, så blogges vi senere.
KLEM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails