lørdag 25. april 2009

Noen dager er slik...

Fikk en litt toeff start paa denne dagen da A var mye vaaken fra 04 og utover og det har paavirket meg og S i aller hoyeste grad... Det var to troette tryner som saa hverandre inn i oynene i morges og kan ikke akkurat si vi smilte fra oere til oere nei... Noen ganger er det vanskelig aa vaere glad og taalmodig naar natten har vaert et lite helvete.
Vi har ikke snakket mye sammen i dag, mest gaatt rundt her og ryddet, lekt med Marcus, tatt oss av Adrià... Men saa gikk da S og M ut til slutt og jeg kunne legge meg og hvile (etterlengtet...) med A ved min siden 1 times tid iallefall...
S er naa tilbake, bestefar har overtatt stafettpinnen og har Marcus frem til lunch, naa er det min tur aa komme meg ut og gjoere dagens innkjoep som handler om mat... Den der dusjen jeg tar hver morgen ser ut til aa bli utsatt til senere. Maa bare stikke ut naa mens jeg ennaa er vaaken. Blir en kattevask i dag kjenner jeg, og satser paa aa ikke moete 100 kjentsfolk som vanlig;)
Djeeeez, kan noen gi meg styrke...
Ha en fin dag, klems fra "troett som en stroempe".

1 kommentar:

Lindmussen er meg.. sa...

Hei Heidi,

Hvordan gikk dagen din - fikk du gjort innkjøpene dine uten å treffe på for mange kjente?

Tror jeg var like strømpetrøtt som deg i dag etter 4,5 times søvn i natt,men jeg fikk heldigvis tatt igjen på dagen etter loppiset. Da sov jeg i 2,5 time mens J og T sov søtt. Vanligvis sover ikke J så lenge men han og pappan har blit syke så de var ikke helt i slaget.


Ha en fin lørdagskveld!
Klem fra Tone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails