lørdag 5. desember 2009

Gigantlue...

Da holder jeg paa aa bli sprööö....
Jeg begynte jo aa hekle her forleden dag da jeg fant en kul heklet lue paa Threadbanger.
Den saa jo saa enkel ut og jeg bestemte meg for aa gaa for den. Saa jeg satte i gang med heklekrok og garn og har naa holdt paa et par dager. Men ettersom jeg heklet syns jeg da at prosjektet saa ut til aa ta en gigantisk form...
Og da jeg tilslutt var ferdig var det bare aa innse at luen kunne passet et hestehode...!! Argh...

Saa noe hadde jo alltsaa gaatt galt. Disse amerikanerne og engelskmennene er jo litt spesielle av seg naar det gjelder diverse maal, saa tenkte bare jeg skulle sjekke om kanskje str paa heklekroken ikke var riktig likevel. Oppskriften sa 10,5 og jeg brukte en 10'er saa resultatet skulle jo blitt litt mindre egentlig.
Men paa nettet kom jeg altsaa over noe som het "crocheting hook converting chart"...
Der staar det at en US heklekrok nr 10 tilsvarer en 6'er i Europa... bortsett fra i UK og Canada. Der er det en 4'er. Djeez... Hvorfor skal det vaere saa innviklet da????

Jaja, NAA vet jeg vertfall:)
Saa da er det bare aa begynne paa nytt med rett utstyr. Om jeg orker.

Ha en super lördag!


4 kommentarer:

Eivor sa...

Uff, stakkars deg. Det var jo en er erfaring rikere om ikke annet. Vi har vel alle gjort noe tilsvarende en eller annen gang og lœrer jo litt av alle feilene vi gjør.
Ha en koselig førjulshelg sammen med den skjønne familien din!

流浪汉 瑜伽 Yoga Tramp sa...

wah u hv a nice blog here, nice to meet u friend, i would like to share some yoga pose n knowledge, u r welcome to my hse ;-)

Tonemor Lindmussen sa...

Å så flink du er som prøver noe nytt. Selv om det er frustrerende når det ikke blir helt som man har tenkt er det jo bare helt supert når man får det til! Lykke til! Ps! Koselige bilder fra lystenningen i går! A ser ut som en liten sjokomons!

Bine sa...

Haha, er det virkelig sant? Har vi ulike str på heklenålene også? Takk for tipset hvertfall - greit å vite!

Mulig å tove lua da?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails