mandag 7. desember 2009

Juleverksted

Da har vi hatt vaare engelske venner over paa aarets förste spiselige juleverksted. Det ble bakt lussekatter og pepperkaker (gingerbread fra Ikea) og drukket glögg. Ble ikke saa veldig overrasket over at det stort sett var jeg og Claire som holdt stand paa kjökkenet mens kidsa var overalt og la togbane, saa i böker og ellers herjet rundt.
Men det var jo saa koselig uansett:)
Det ble mange baller i luften (selv for supermama...!)og et lite uhell maatte vi kanskje regne med. Noen svarte pepperkaker ble det!


3 kommentarer:

Heidi sa...

Så koselig! Det har vi også gjort i dag! Lillemor var forbausende nok både tålmodig og interessert lenge, og pyntingen var virkelig TOPPEN. Seigemenn og non-stop sånn på en hverdag gjorde henne helt vill. Det er mange koselige aktiviteter sånn i førjulstiden. Ønsker deg og guttene en super ukestart! Klem Heidi

susan`s side sa...

Kjenner igjen svarte pepperkaker, plutselig har de stekt litt for lenge. De bøkene hadde sikkert vært helt topp, og det er så mye å se på sidene at man finner noe nytt hver gang man leser den. Også fin for barna og "lese" selv.

mona sa...

Så koselig!! Jeg gleder meg sånn til barna blir større og vi kan kose oss med juleverksted. Jeg hadde tenkt til å invitere noen venner på juleverksted her i år også, men det ble ikke noe av. Og det var vel bare ren flaks, for det var noe feil i oppskriften vi brukte, så pepperkakene fløt utover hele brettet. Hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails