fredag 18. desember 2009

Glade nyheter!

I dag er det en gledens dag da vi har faatt vite at Salva har faatt ny JOBB! Det er helt fantastisk! Han har faatt en 6 mnd 70% stilling i "miljödepartementet" her i Banyoles og det betyr at det passer perfekt sammen med forskningen:) Vi er saa GLADE og har feiret med vin i kveld!!!
Intervjuet var i morges og tlf'en kom etter bare et par timer om at de hadde valgt han.
Jeg er saa happy og har tom vaert ute og handlet litt juleklaer. Skulle bare mangle etter denne gode nyheten (men klaerne er ment som julegave saa kan ikke vise noe ennaa, men et hint er laerimitasjon!)
Regner med det er mange som tenker at 6 mnd, det er da ingenting? Men for oss som har tatt én dag av gangen de siste maanedene, maa jeg si at 6 mnd föles som en liten evighet...! Saa ordner det seg sikkert noe annet til sommeren. Da har vi jo uansett lyst aa vaere lenge i Norge. Man kan jo alltids drömme!

Haaper alle har en fortryllende fredagskveld! Det har vertfall vi:) ENDELIG ordnet det seg for oss! LYKKE:)5 kommentarer:

mona sa...

GRATULERER!! Så utrolig bra :) Jeg ble veldig glad på deres vegne nå, selv om jeg ligger her med spysyken. Hehe..
Håper M er frisk igjen.
Klem

Gøril sa...

Gratulerer så veldig. Skjønner det letter veldig på, 6 mnd dere slipper å tenke på dette, det blir nok godt. Også blir det kanskje noe mer før dere ander det også :)

Klem

Marie sa...

Gratulerer Salva!! Saa bra! Det er jo fantastiske nyheter naa rett foer jul! JIPPI! :) All grunn til aa feire med vin!!

Tonemor Lindmussen sa...

Gratulerer så mye til dere! Det var kjempe koselig og en flott julegave til dere alle! Det er så bra du har en positiv innstilling - for det er jo helt sant at alt ordner seg til slutt!!!
Riktig god helg til dere!

Eivor sa...

Gratulerer - det må vel vœre den fineste julegaven noe kan få ! Ikke lett med jobbing her i Spania for tiden - synes det er et stort bekymringstema, så jeg er så glad på deres vegne. Ha en kjempegod helg sammen med den nydelige familien din !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails