tirsdag 22. desember 2009

Riktig god jul!

Naa har jeg og Salva gjort unna en stor jobb her; nemlig aa spise oss ut av kjöleskapet för ferien!
Det har gaatt unna paa gode oster og skinker:) Synd vi ikke hadde litt vin staande i kjöleskapet ogsaa. Det hadde satt prikken over i'en i kveld.
I dag har A vaert litt bedre men vi tok han med til legen for sikkerhetsskyld. Det ble bekreftet en helt vanlig forkjölelse, men det föles godt aa ha sjekket opp i det.
Marcus har ogsaa hatt skoleavslutning med utkledning/et slags teater i dag. Han skulle vaere utkledd som engel fikk vi beskjed om, MEN paa skolen hadde han nektet aa kle seg ut! Jeg ble ikke overrasket over dette da han i barnehagen var eneste unge UTEN kostyme da de hadde karneval;)
Men grunnen for at han ikke ville kle seg ut i dag var at de fleste vennene hans skulle vaere gjetere og da ville jo ikke han vaere annerledes! Saa heldigvis hadde frÖken litt ekstra utstyr og han fikk ogsaa vaere utkledd som gjeter da!

Rett etter at bildet er tatt sier han "mamma, jeg vil hjem..." Herlige guttunge, du er ikke saa glad i teater, det har jeg skjönt!
Men finere gjeter skal man lete lenge etter syns jeg vertfall (orket ikke fikse röde öyne i kveld...)Lille Herr Adriansen i litt redusert tilstand forleden. Fulle bleien strutter ut av isbjörndrakten. Var paa tide aa bytte den ja:)
Naa skal jeg hoppe i bingen og sove godt! Jeg behöver en god natts sövn för lang reisedag i morgen. Er ikke i Bergen för halv elleve paa kvelden...

Sa da vil jeg önske alle en RIKTIG GOD JUL!! Maatte den bli fylt med glede!


5 kommentarer:

Mariann sa...

Så bra det ikke var noe alvorlig:) igjen, riktig god tur i morgen. Klem fra meg som ligger og tenker for mye og ikke får sove :(

Heidi sa...

Skjønningene!♥ Marie ville heller ikke ta på seg Lucia-outfit eller englekostyme på turnavslutningen... Hehe, kan jo ikke tvinge dem heller da! Godt dere fikk sjekket ut lille A før dere reiste, håper formen kommer seg straks. God reise og god jul! Velkommen til Bergen!:) God klem H

Gøril sa...

God Jul og god tur til Bergen.
Håper dere får en fin og rolig tur, og at julen i Bergen blir kjempefin.

Juleklem fra Gøril

mona sa...

God tur til Bergen og GOD JUL!! Håper A er frisk og rask igjen veldig fort. Klem

Tonemor Lindmussen sa...

Jeg ønsker deg og dine en god tur til gamle landet i morgen og en fantastisk julefeiring! Mange klemmer fra Tone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails