torsdag 24. desember 2009

Vi er i Bergen!

Vi kom oss endelig til Bergen etter litt forsinkelser og julekaos paa flyplassene. Vi kom til Flesland rundt kl 23 og endte opp UTEN bagasje. Kjempemoro naar baggene er fylt med gaver og delikasser og vin;)
Servicen har vaert kritikkverdig syns vi da det ikke har vaert tlf -kontakt aa oppnaa med sas i nesten hele dag. Jeg ble koblet videre til brannstasjonen paa Flesland og der traff jeg paa en snill mann som gav med direktenr til ansvarlig paa flyplassen. Men der heller har de tatt tlf..
Saa naa sitter jeg altsaa IGJEN i tlf-kø som en haug med andre fortvilte passasjerer som venter desperat paa sine kofferter. I alle fall ønsker vi aa faa vite hvor i verden koffertene vaare er og naar de kan forventes hjem.
Vi har uansett vaert paa Lagunene og handlet nødklaer til ungene. M maatte jo faa seg en vinterdress og utesko til aa leke i snøen. Saa naa har vi altsaa vaert ute og akt med nye akebrettet og det var en veldig glad gutt som lo og lo:) Herlig!
Salva gaar rundt i altfor korte bukser fra min far og jeg skal snart ned og sjekke ut klesskapet til mamma. Se om det byr paa noen passenede juleklaer.
Jaja, uansett, vi koser oss max og klaer og gaver er jo sekundaert!
Saa fantastisk det er med snø! Jeg savner aa bo i Norge naar det er slik...

Marcus satte ut en treskaal med grøt til nissen tidligere og da vi kom hjem fra akingen saa vi at skaalen var tom. Det betyr vel at nissen snart kommer?
Det blir sen middag i kveld, alt er liksom litt forskjøvet pga dette bagasjetullet. Saa tror nissen kommer før vi har fått i oss ribben.
A er ikke helt i toppform ennå, men feberfri i det minste. LIgger aa hviler seg godt naa, saa er han skikkelig klar til gaver og nissebesøk senere.
Ha en fortsatt nydelig julaften:)

2 kommentarer:

DUNNISMoR sa...

Hei og velkomen heim til Bergen! Så rart å tenke på at me no sit i same byen og feirer jul..:)
Takk for kjempekoselege kommentarar i det siste, det set eg stor pris på...veldig hyggeleg:)
Så kjedeleg det med bagasjen, då!...opplevde det same for elleve år sidan, då eg kom frå Rivieraen, men heldigvis kom bagasjen til rette...håpar det ordnar seg for dykk, også.
Då gjenstår det å ynskje deg og dine ei fredfull og god jul!
Juleklem frå Hildegunn

Eivor sa...

Så synd at dere var så uheldige med bagasjen. Ekstra trist siden det er jul med alt det innebœrer av julepresanger, juleklœr etc etc og at dere kommer med to små barn uten gode varme vinterklœr. Håper det ordner seg raskt for dere. Ha en fortsatt koselig jul. Vi er i Stavanger der det er masse snø og nydelig vœr. Litt glatt på fortauene rundt omkring så vi håper vi klarer å unngå uhell.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails