torsdag 3. desember 2009

Hva skjedde?

Hva har skjedd paa bloggen? Plutselig er muffinsene mine borte og jeg klarer ikke legge inn ny bakgrunn heller...
Shit. Dette var ikke moro. Har forsökt aa aktualisere Firefox ogsaa, men det hjelper visst ikke... Noen som skjönner seg paa dette? Eller har samme problem?!

Ha en fin dag:)

2 kommentarer:

DUNNISMoR sa...

Hei!
Muffinsar her i alle fall...like søte og innbydande som alltid:)
Ser du har hatt ein fin tur til Barcelona...har aldri vore der, ikkje i Spania heller, for den saks skuld. Har vener og bekjente som har vore der ein del og skryt veldig av byen. Eg føretrekk nok Frankrike, om eg reiser utanlands, budde eit år i Paris og er kjent for å vere nokså frankofil:) Det er ei stund sidan eg har vore der no, men har planar om å kome oss ein tur til Provence neste sommar. Må begynne å planlegge så smått no, tenker eg...kikke på feriehus og undersøke litt...
Her står stova heilt på hovudet i dag...held på å pakke inn julegåver...samtidig som eg prøver å rydde, sortere, vaske klede, amme og stelle minien, vel det siste må eg, jo...hi, hi...mange ballar i lufta, med andre ord og ein viss fare for å ende opp med like mange halvferdige gjeremål. Har også femåringen heime i dag; han er ikkje heilt i form, stakkars! Heldigvis er han både kreativ og god på å aktivisere seg sjølv innimellom. Elles vert det ein del "djupe" samtalar på oss to, og mykje filosofering; han er komen i rette alderen for dét. Det er ikkje alltid like lett å svare på alt og ein del spørsmål vert nok "hengande" litt i lufta og sveve..;)
Vel, no får eg får fortsette med dagens gjeremål.
Ha ein fin dag!

Guro sa...

Jeg ser muffinsene jeg:)
Det skjer av og til på min blogg også, jeg ser ikke designet på mi maskin, men det er der :) Sikkert noe med det lokale nettet. Eller noe sånt. (jeg har ingen aning!!) ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails