tirsdag 19. oktober 2010

En liten pause

Det er en god del andre ting aa ta tak i her om dagen og bloggelysten er rett og slett liten.
Saa da blir det nok stille til jeg finner tilbake lysten og har nye bilder til dere.

Ha det fint saa lenge:)

7 kommentarer:

Stine sa...

Kom fort tilbake da!! For er veldig hyggelig å titte inn til deg altså! Kos deg med litt bloggferie!

Vigdis ♥ sa...

Så trist... Men jeg skjønner deg egentlig. Her går dagene i ett, og jeg kjenner det blir mindre tid til blogging enn jeg hadde håpet på. Og så er det store dilemmaet når tiden ikke strekker til: skal jeg prioritere å oppdatere egen blogg eller besøke alle de andre og holde meg oppdatert og samtidig få tonnevis med inspirasjon? Lage ting uten å ha fått masse inspirasjon, eller ha masse inspirasjon men ikke tid til å lage?

Det er iallefall litt sånn for meg nå for tiden. Skulle veldig gjerne hatt mange flere timer i døgnet, og nå begynner jeg virkelig å merke at det tar på å pendle. Stå opp kl seks, være hjemme 16:30. Når klokka blir åtte er prinsessa i seng, så er det gjerne klesvask og annet som må gjøres. Etter det er det ikke hver kveld at så mye annet enn sofaen og et pledd frister... Når det endelig er helg, flyr tida så fort at når søndagskvelden kommer, aner jeg ikke hva vi har brukt helga på. Annet enn at vi har vært sammen og nytt fritiden.

Men blogging skal være lystbetont, og ikke noen du gjør for at du føler at du må. Derfor er det så fint at man kan følge/abonnere på blogger. Så ta den tiden du trenger, så er iallefall jeg her igjen den dagen jeg oppdager at det har kommet litt solskinn fra Banyoles og nordover igjen. I mellomtiden ønsker jeg dere en flott og minnerik høst! Høres plutselig igjen.

Pia sa...

Du blogger når du har lyst! Blogging skal være gøy, ikke et press!
Ha ei fin uke, så blogges vi nok;)

Inger-Lise sa...

Du får kose deg med hverdag og alle andre gjøremål som naturlig nok kommer før bloggingen. Og så håper jeg at du et eller annet sted på veien finner inspirasjon til å finne tilbake bloggelysten! ;)
Ha det godt så lenge. Vi blogges når du er tilbake!!
KLEM

Mariann sa...

Sånn er det her om dagen også.... Men gleder meg til du kommer tilbake :)
KLEM

Anonym sa...

Vi blogges!! :))

mona sa...

Kos deg med litt bloggfri, men kom snart tilbake :)
Høres ut som du hadde det supert på konsert. Så herlig!
Ha en fin uke!
Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails