mandag 11. oktober 2010

Höstkolleksjonen er her

Eller det vil si fjoraarets og aaret för der og för der igjen....

Her er det gjenbruk paa höyt plan.Ettersom vi har tre gutter i familien med guttenes fetter inkludert, og guttebarn i vennegjengen sier det seg selv at klaerne blir godt anvendt. Noe av dette er naa paa fjerde gjenbruksnivaa.Noen merker utmerker seg, som disse fra IdaT (löver), Villervalla (stjerner) og PO.P med diverse dyr paa. God kvalitet og festlige trykk.
De fargerike og veldig fleksible bodyene fra hollandske HEMA har ogsaa blitt en favoritt her i huset. De arver vi saaklart fra vaare hollandske venner.
Den röde pyjamasen er fra et fransk merke som heter DP...am. Aldri hört om för, men tror Adrià kan bli skikkelig söt i denne.
Jeansjakke fra Orchestra (spansk merke).

Saa, da kommer vi ikke til aa ha klesproblem för neste aar tenker jeg.
Naa staar vi rustet i nesten all slags vaer (ja, ikke regn saaklart...).
Et par nye gamle sko ble det ogsaa.

Arver dere mye klaer?
Sender dere videre klaer som er for smaa eller samler dere kanskje av nostalgiske grunner?

4 kommentarer:

Stine sa...

Så heldig du er som kan arve så mye! Her har jeg vel aldri kunnet arve et eneste plagg jeg... har rett å slett ingen å arve av, de som har gutter som er større har gutter som er like gamle som mine også... og mine søstre får barn etter meg her... men jeg kan jo fint gi dem masse flott klær da! Det er jo moro det også! Her er det litt rart å tenke klær om dagen,..er jo liksom vant til å tenke vinter og dresser osv.. og nå er det kun skjortser som gjelder... kanskje noen tynne gensere... litt vanskelig å vite hva vi trenger utover vinteren her liksom, for har jo ikke opplevd klimaet her før! Hihi... en veldig grei probemstilling egentlig da! :)

mona sa...

Arvede klær er gull!!! Vi arvet en del da Daniel ble født, noe vi satt STOR pris på :)
Herlig bilde av storebror under her! Nydelige gutter du har altså!
God natt til dere!
Klem

Ida sa...

Kjekt å arve:-)
Her har vi arvet noe av min søster og kusine, som fikk barn ca. ett år før meg. Ellers dårlig, siden vi kjenner så få med barn enda.
Jeg har spart på mye av tøyet til Vetle. Veldig greit å bruke om igjen om vi skulle få en gutt neste gang. Spørs bare om noe av det er litt utdatert den dagen det event. skjer. Har ingen umiddelbare planer om noe familieforøkelse;-)

Inger-Lise sa...

Kjekt å arve så masse fine klær da gitt! :)
Vi har ikke arvet så mye klær, ettersom det i familien var 10 år siden forrige barn (så de klærne har havnet hos andre), og i venneflokken har vært mest rosa klær eller at de trengte den størrelsen samtidig selv. Men mamma har vært flink til å ta vare på masse fra vi var små, så vi har mye "ekte retro" og det er jo litt gøy! :)
Derimot har vi vært kjempeheldige for søstra til Nicolai har tatt vare på og gitt oss masse utstyr. Sykkelsete, bilsete, bæresele, badebalje, bæremeis, sengetøy osv.. Og mye av det har vært nesten som nytt selvom det var nært 10år gammelt. Helt supert med litt gjennbruk!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails