torsdag 14. oktober 2010

Digg

Aa ta en real svömmeökt saann midt paa dagen da A sover og M er paa skolen. Salva har jobbet og jobbet med sitt prosjekt.

Jeg har svömt 1000m og det i raskt tempo. Svömming er utrolig low impact og jeg anbefaler det til alle som syns det er tungt aa löpe eller er lei av aerobic. Jeg er den typen som godt kan löpe en gang i ny og ne, men som fort syns beina blir tunge...
Svömming derimot syns jeg veldig sjelden föles tungt, og selv om jeg ikke svömmer spesielt ofte gaar det litt bedre og litt raskere for hver gang.

Og saa er det jo raadigg med sauna og 2 iskalde bötter vann over kroppen etterpaa:)
Og masse deilig bodylotion paa kroppen og vips er man klar for en heftig ettermiddag med barna.

Anbefales!

3 kommentarer:

♥ Elin sa...

Åhh, det hørtes deilig ut! Jeg liker også godt å svømme, men bruker ok feil teknikk for jeg får ofte så vondt i nakken etterpå.. Ihvertfall på lange lengder... Kanskje du har noen tips?

Mariann sa...

Svømte mye når E var i magen, savner det. Desverre ingen svømmehall i nærheten jeg kan svømme på dagtid, som jeg vet om... Må undersøke litt mer, savner svømmingen.
I morgen blir det tapas her i heimen, må jo spise all den deilige osten og skinken vi tok med hjem. Har du forresten funnet noen ny oppskrift på patatas bravas? Klem

Mariann sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails