tirsdag 23. april 2013

Lenge siden

Dagene flyr og vi har vaert opptatt med aa törke snörr fra Sanders ÖRE og ÖYE....
Hjelp, paa denne gutten vil snörret bare ikke komme ut av nesen som hos folk flest, men morer seg med aa finne nye veier.
Det er ikke spesielt moro syns vi som fra tidlig morgen av maa frem med vaske-bort-snörret-kittet vaart. Det bestaar av bomull, vattpinner, timianvann og spröyter med saltvann. Og Sander syns jo ikke det er det spor artig. Og han skriker, ja saa höyt at vi kan si at de store guttene har faatt seg en ny vekkerklokke.
Uff, det har blitt noen turer til lege og vi maa nok til spesialist i mai for en liten utredning. Han er nok det vi kaller et "örebarn" gitt. Jeg er jo helt fortumlet for jeg har jo knapt hatt syke barn og saa kommer denne lille sistemann med en sykehistorie som kvalifiserer for et voksent menneske;)
Alt ordner seg. Vi satser paa at mye saltvann skal gjöre susen i sommer. Det var det beste tipset fra legen. MYE saltvann som renser opp i systemet. Bare saa synd at vi hadde planer om aa henge mye ved innsjöen typ rett utenfor huset... Men ferskvann er visst det verste örebarn kan utsettes for. Lurer paa om det er mulig aa ta med en balje, helle i ferskvann og tilsette en kg salt??? Haha, det hadde jo vaert genialt:)

Saa derfor har det altsaa vaert litt stille her paa bloggen i det siste. En mors bekymringer satte seg i kroppen og jeg har hatt litt vondt i skuldre, nakke etc. Smaating sier noen, men det er lett aa si naar det ikke er dine egne barn. Jeg lider naar barna har det vondt og spes naar de er babyer og ikke kan forklare hvordan de har det.

I dag er det forresten St.Jordi her. Det er jo verdens bokdag ogsaa. St.jordi er nasjonalhelgenen til Catlonia og sammentreffer altsaa med bokdagen. Her feires det stort med bokstands og roseselgere ALL OVER. Det er helt klart en spesiell stemning og vi har roser paa bordet, baade kunstige og ekte og nye böker om Egypt, fugler og insekter samt noe krigshistorie (for Salva) har sneket seg inn i bokhyllene.

Men naa skal jeg  krype opp i sofaen og heie paa Barca!!

1 kommentar:

Mammarie sa...

Det der hørtes langtifra greit ut. Masse god bedring til Sander !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails