torsdag 20. november 2008


Hvilken herlig torsdag morgen! Skulle egentlig gaa rundt innsjoen med Isabel, min konversasjonspartner i catalan. Men hun hadde ikke tid til aa gaa hele runden og ville heller gaa paa cafe og kjoepe frokost til meg! Saaklart jeg var med paa det:)
Cafè amb llet + croissant med sjokolade! Et lite avvik fra planen om aa vaere totalt sunn foer Bergensturen...!
Saa med kaffe og sjokolade innabords gaar pakkingen som en lek. Mer eller mindre alle klaerne ligger fint brettet paa sengen og det gjenstaar bare aa faa det i kofferten. Saa skal det printes flybilletter og det er vel mer eller mindre det som gjenstaar.
I kveld skal vi kose oss med take-away, enten herlig sterk kebab eller pizza!! Hmm:)
Er ikke ofte S og jeg er fra hverandre saa mange dager i strekk, saa det maa liksom markeres paa en eller annen maate...!

Legger inn et bilde fra i morges med de sporty klaerne paa, klar for en tur rundt innsjoen ( dvs tur paa cafe istedenfor!!)

Ha en fin dag alle sammen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Heisann Heidi! for en fin blogg du har!! kjekt å lese hvordan dere har det. Alt bra ? skjønner du gleder deg til å dra til Bergen. Hører det er snø. Jeg får desverre ikke kommet meg til Bergen når du er der, har allerede vært i Bergen 2 ganger i høst. Men jeg kommer den 17 desember, men da er vel du allerede dratt tilbake til spania. Kan ikke du sende meg det norske nummeret ditt, så ringes vi. I dag kommer Marie og Birgitta på besøk, de blir her til søndag. Gleder meg. Vi snakkes min venn! klem fra Synnøve

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails