tirsdag 24. mars 2009

Det ble en RAMME!!


Saa, da er den blaa rammen ferdig til aa henges paa veggen:) Jeg ble veldig fornoyd og det beste med alt er at den var HELT GRATIS!!! En gammel skoeske og litt vannmaling jeg hadde liggende forvandlet denne skoesken til en kul ramme! Og bildet av Marcus er helt konge syns jeg:) Og saa matcher det liksom i fargene til rammen (viktig, viktig!!).
Blir kanskje flere av disse rammene fremover... men da maa jeg jo ut og kjoepe sko foerst!!!

1 kommentar:

Mariann sa...

Så kreativ og flink du er... morsomt med gjenbruk. Takk for komplimenter om bildene. Vi fikk penger til kamera til jul og veldig fornøyd med investeringen. Jeg har fortsatt ikke begynt å bruke kameraet manuelt, så tror det er mye mer å hente på kvalitet.... men det får bli med tiden. Hadde ikke vært stresset med sjokkis suget. Kroppen trenger vanvittig med energi nå som vi ammer, så da tror jeg noen ekstra kalorier ikke er så farlig. Du har jo en sunn og sprek livstil ellers :-)

Håper forresten nattens hendelser ikke har gjort deg altfor sliten. Her har det også vært styr... men kom meg ut i frisk luft og det hjalp masse. Bortsett fra at jeg gikk skikkelig på snørra og nå halter rundt med vondt kne :-(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails