onsdag 25. mars 2009

En engel sover paa mitt bryst!

I wrap'en igjen! I dag har vi vaert ute paa markedet en tur! Bare tittet, ikke kjoept noe. Salva var ute og handlet i morges og kom hjem med en STOR eske jordbaer!! Saa det blir kos i ettermiddag!
I natt var Adrià vaaken masse... Han spiste 3 ganger mellom 24-04..., deretter vaaken i 1 time fra 05;30-06:30..., og paa'n igjen rett foer 08:00...Litt av en natteravn denne karen! Saa jeg har litt saann sleepy-face i dag kan man si! Men det er fantastisk saa godt de hjelper til disse hormonene! Klarer meg egentlig veldig fint. Solen skinner og jeg kjenner meg lykkelig!

2 kommentarer:

Lindmussen er meg.. sa...

Ååå så søt han er i wrapen -tror jeg burde få meg en slik en. Alle som bruker dem er jo helt overlykkelige over dem!

Kjenner meg igjen i nattevåkingen - noen netter er sånn her også. Han sovner men bare tett inntil meg også våkner han når jeg legger han over i sprinkelsengen. Men han får få lov nå i starten tenker jeg. Får du til å legge prinsen over i egen seng etter natteamming - eller har du også varm prins i armkroken?

KLem fra Tone

Heidi Margrethe Wangen sa...

Heisann! Det er mye det samme her ja...! Vaakner naar jeg legger han over i sengen sin...da blir det noen klynk og det ender med at jeg tar han over i sengen vaar! Det har blitt slik at Salva bor paa gjesterommet naa, stakkar! Men det er jo viktig at vertfall en av oss har energi til dagen derpaa. Jeg sover kanskje 3-4 timer paa nettene naa, men det gaar egentlig bra enn saa lenge:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails