onsdag 18. mars 2009

Et gyldent oyeblikk!


I morges! En liten Adrià som koser seg i slumreteppet bestemor har strikket i garn fra Noestebarn. Herlig myk ubehandlet ull.

I natt har alt gaatt litt bedre. Mange runder med mating, men jeg laa og ammet og vi sovnet ved siden av hverandre i sengen vaar etter hver runde.
Salva sov paa gjesterommet stakkar, men av og til maa man ta slike valg da man tross alt skal ha energi til dagen derpaa.

Da vi stod opp oppdaget jeg en babybaesjeflekk paa lakenet vaart og de som har babyer vet at slike flekker ikke gaar lett vekk... Saa naa gaar vaskemaskinen for fullt + at jeg har pyjamaser og bodyer til koking paa komfyre ettersom vaskemaskinen vaar ikke tar bort flekkene 100%... Saa de som tror at nybakte moedre bare ligger og sover naar babyen sover maa tro om igjen...!

2 kommentarer:

Mariann sa...

Så fint bilde av dere!!!

Jeg lager presentasjonene i Photoshop. Har ikke lært meg det helt ennå, fortsatt ganske nybegynner, men syns det er moro :-)

Har foreløpig fått av bæsjeflekkene i vask, men ser at det blir fler og fler ulykker så etterhvert må vi vel koke litt her også.

Takk for komplimenter... du virker som en super-mama selv ;-)

Vi har forresten også innsett at vi må ha et soverom hver, Kjetil skal jo tross alt på jobben stakkars. Men vi har et håp om at vi kan "flytte sammen" igjen i helgene :-)

Klem fra oss.

Briggs lekehus sa...

Gratulerer så kjempemye Heidi! Så søt Adrià er! Og Marcus som er blitt så stor! :-)

Kjekt å lese bloggen din! Fant deg gjennom foreldremanualen som jeg liker godt. Jeg begynte å blogge i permisjonstiden. Om interiør. Kjekt:-)

Kos deg Heidi.. med ditt lille nye vesen. Klem fra Brigitta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails