torsdag 19. mars 2009

MobyWrap! Vaar nye gode venn!


I dag har vi vaert ute i DET fine vaeret og vi brukte MobyWrapen for foerste gang! Jeg kan si at Adrià sov hele stunden vi var ute saa dette kommer vi til aa gjenta:) Det saa skikkelig digg ut aa ligge i sjalet ettersom hans stilling minner om hvordan han laa i magen, skikkelig sammenkroepet! Og bare hodet stakk saann halvveis ut! Og for meg var det herlig med 2 frie armer til aa baere poser eller bare ha armene godt plantet rundt lille skatten! Det var frihet det! Saa er det jo en annen sak at det er litt mer bal om man plutselig maa amme eller skifte bleie. Men om man timer det er det jo ingen sak! I dag fikk Adrià mat foer og etter og var kjempefornoyd med det:) Vi var saa fornoyd da vi kom tilbake til pappan at naa vil Salva proeve wrap'en naar vi skal over til lunch hos hans foreldre om ikke lenge! Blir kos for Adrià aa vaere litt med pappa. Blir jo mye mamma om dagen.
Fant litt info om hvorfor det er saa godt for barn aa bli baaret i sjal. Infoen er paa engelsk da, men det byr vel ikke paa store problemer?!

(Brad Pitt med lille dattern i MobyWrap)
CARRIED BABIES...
  • Cry Less! (43% less overall and 54% less during the evening hours)1
  • Are Healthier! (gain weight faster, have better motor skills, coordination, increased muscle tone, and sense of balance)2
  • Get a better view of the world! (babies pushed in strollers or lugged around in car seats only get to see the adult world at knee-level)
  • Become Independent Faster! (making them more confident and less clingy)3
  • Sleep Better! (they fall asleep quicker and sleep for longer periods of time)
  • Learn More! (not overstimulated, but calm and alert, observing the world around them)
  • And are just plain Happier!

4 kommentarer:

Mariann sa...

Går rundt med veslefrøkna i mobywrapen akkurat nå, endelig fått dreisen på den, og den er helt enkelt genial. Nå skal jeg se om jeg får laget middag til husbonden mens kålormen sover søtt :0)

Fitness Integral sa...

Good for you for educating on baby wearing!!! It's is so great for both mom and baby. :)

susan`s side sa...

Har ikke vært her inne på en stund. Gratulerer så mye!!

Anette {foreldremanualen} sa...

Heisann!
Det ligger en liten "utmerkelse" til deg inne hos oss! ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails