mandag 2. mars 2009

Vaar herlige helg!


Vi har vaert helt uten internett hjemme i helgen ettersom jeg hadde en liten "ulykke" og snubla i batterikabelen og den er naa oedelagt... Skal kjope ny denne uken!
Uansett var det ganske deilig aa ikke vaere paa nett, man merker hvor mye tid som gaar naar man sitter foran datan og sloever. Vi har isteden pratet mye sammen og hatt kvalitetstid:)
Marcus har ogsaa vaert i straalende humoer, vi tok han med paa ekskursjoner til ulike smaa landsbyer i naerheten og han sprang rundt og var saa lykkelig:)
Han har jo hoppet over "duppene" sine paa dagtid naa i helgen, men gaatt desto tidligere til sengs.
Og i dag stod Salva opp med han og tok hele "morgenritualet" uten at jeg var tilstede. Jeg staar jo som regel opp med dem og han er mest fornoyd naar mamma er rundt han. Men i morges hoerte jeg ikke en lyd om at han ville til mamma, bare i det han skulle til aa gaa til barnehagen ville han gjerne gi meg en suss:) Verdens skjoenneste Marcus.

Selv merker jeg at noe kanskje snart er paa gang her. Magen har vaert litt uvanlig hard her paa morgenen, og litt lette smerter i ryggen... Haaper jeg slipper aa vente helt til termin (14.mars). Er jo saa klar naa for at noe skal skje. Lei av aa gaa rundt aa vagge. Det er saa fullt der inne i magen saa jeg faar nesten ikke puste. Magen henger ikke saa langt ned ennaa, saa det betyr vel ennaa noen dager venting...

Bildet er fra i gaar da vi lekte ved Placa Major og M var i straalende humoer!

4 kommentarer:

Lindmussen er meg.. sa...

Heisan,
ååå så spennende med murring i magen - kanskje noe skjer snart! Du leder jo med en uke - men jeg skjønner godt at du er klar nå! Jeg begynte permisjonen min i dag og har kost meg helt hjemme alene siden pappsen var på jobb og Jonathan i barnehagen. Det var leenge siden det!
Så herlig å bo i Spania. Jeg har et vennepar som prøvde seg å bo i Torrevieja et par år - men det blir jo som å bo i mini-Norge i Spania sammen med masse engelsk menn. De trivdes ikke. Men det blir jo noe helt annet når man er gift (?) med en spanjol og kommer inn i det spanske hverdagslivet. Hvor lenge har dere bodd i Spania? Snakker du flytende spansk?
Jeg er kjempe glad i Spania og alt Spansk etter å ha jobbet der i 2 år, men skulle ønske jeg hadde lært mer Spansk...
Vel, lykke til i dagene som kommer - jeg følger med på bloggen din dersom noe skjer snart! Kjempe spennende å følge deg!
Klem fra Tone

Lenestyle sa...

oi, snart fødsel på gang. lykke til! fin blogg du har forresten:)

Heidi Margrethe Wangen sa...

Heisann! Som jeg skrev i bloggen har jeg problemer med aa legge inn comments paa bloggene deres... Vet ikke hva som er problemet.
Uansett, takk for kommentarer, det varmer at noen leser bloggen og liker den:)
Ha en super dag videre! Og Lenestyle: forsoekte delta i konkurransen, men kommentaren ble jo ikke publisert! Proever igjen annen dag, vil GJERNE vinne freshe saker fra GLITTER! Behoever "freshe" meg opp litt etter foedsel:)

Mariann sa...

Hei Heidi, og tusen takk for koselig hilsner til meg og Emilie på bloggen.... Vi koser oss masse, tross melkespreng og barseltårer :o)
Tror vi skal hjem i morgen om alt er bra. Jeg heier på deg... og tror lillegutt kommmer litt før han også, Stor klem.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails