tirsdag 10. mars 2009

Hvilken fantastisk piknik!!

Aa, som vi har kost oss paa piknik! Saa masse god mat og herlig selskap! Ettersom vi er en litt spesiell familie med 2 pensjonister og meg som ikke jobber pga graviditet, Bea og Rodri som har "sabbatsaar" med Asis og ei heller Dani (broren til Salva) som jobber, kan vi ta oss slike "friheter" midt i uken som nettopp aa stikke til skogs og stelle i stand herlig piknik:). Salva jobber jo bare ettermiddager paa akademiet og i dag begynte han ikke foer kl 1700!
Vi hadde hele skogen for oss selv og det var bare fuglene som gjorde oss selskap!

Det ble altsaa spist herlig sproe baguett, hjemmelagde supergode tortillas med poteter, bakt kylling, stekte groenne pepper/paprika, og mine sjokolade/bananmuffins til dessert! Ble en alldeles liten smak av roedvin paa meg ogsaa, men jeg maa innroemme at jeg syns det var ganske sterk smak av den naa etter maaneders avhold!


Her er "speider" Marcus i full sving med aa skjaere opp broedet med lommekniven til farfar... Og Asis foelger ivrig med for aa laere speiderkunstene!


Med magen i kneet bokstavelig talt...! Den er naa veldig lav og tuuung...Salva tok til og med med hengekoyen og monterte likesaagodt opp mellom to traer:) Der ble det forsoekt paa siesta men Marcus ville bare oppi og utav hele tiden saa det ble daarlig med soving....! Men moro var det uansett; han elsker jo aa huske!Jeg og magen fikk ogsaa svingt oss litt med Marcus! Men det var ikke saa comfy ettersom Marcus ble trykt mot magen og det kan jeg skrive under paa ikke var den beste stillingen for meg i disse dager:)

3 kommentarer:

Mariann sa...

Å så deilig vær det ser ut som dere har... litt misunnelig på det ja...
Her er det ganske slitsomt om dagen, men også utrolig koselig. Driver forresten å skriver på en fødselsrapport, men har ikke kommet så langt. Kort fortalt gikk vannet kl 22 torsdag kveld, ringte Føden og avtalte at vi skulle komme inn kl 10 dagen etter, men kl 23 startet riene... og de ble kraftige og kom med ca 2 min mellomrom, så kl 00.15 var vi på sykehuset, da var det så vondt at jeg ikke visste om jeg kom til å klare det. Og verre ble det. Riene kom med under ett minutt mellom.. så ca kl 2.30 fikk jeg epidural, da fikk jeg en etterlengtet pause og alt ble rosenrødt. Kl 6.30 hadde jeg full åpning og 7.17 var hun ute. Jeg trodde det skulle være et nederlag å måtte ty til epidural, men for oss var det helt motsatt, hadde jeg ikke fått det hadde det garantert gått i et keisernsitt... Er superfornøyd med fødselen, og har bare gode minner :-) Håper det snart blir deres tur. Stor klem.

Malin sa...

Åh vad mysigt med picknick! Nu längtar jag ännu mer efter sommaren! =) Jättehärliga bilder! Och nu har du bara 3 dagar kvar, det är ju toppen! Jag är faktiskt lite avundsjuk för jag tycker det är så fantastiskt med förlossningar! Och jag ska ju inte ha några fler barn...men det känns ju alldeles rätt! Jag önskar dig all lycka inför förlossningen och det ska bli spännande att se underverket och få veta vad han ska heta!!!
Massor av Kramar!

Mariann sa...

Bildene til Kamille ble ikke så vellykket syns jeg, føler meg jo litt som en liten hval fortsatt, men da blir jo artikkelen ganske virkelig... det er jo tross alt bare 1.5 uke siden fødselen. Skal se om jeg får tak i den digitalt også, eller prøve å ta bilde av den og legge ut på bloggen... Nå heier jeg og Emilie på deg og lillebror :-) Spent hver gang jeg sjekker bloggen din!!! KLEM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails