søndag 15. mars 2009

ENDELIG!!Jeg er ENDELIG 2 barnsmamma!!!! Soeteste Adrià kom til verden paa selveste fredag den 13! 1 dag foer beregnet termin:)
Alt gikk kjempefint og vi hadde en helt naturlig foedsel...! Himmel og hav, det er litt av en jobb vaare kropper gjoer! Baade jeg og Salva var saa stolte over vaar prestasjon og denne gangen hadde vi skikkelig "teamwork"!
Lille "store" Adrià var ingen liten lillebror med sine 4,050 kg og 53 cm! Vi kaller ham sumobrytern for oyeblikket for han har gode runde kinn og er en storeter! Vil ha pupp dagen lang men har latt oss sove bra paa nettene til naa! Bare 1 ammerunde i natt:)
Har akkurat kommet hjem fra sykehuset naa, hadde bloggabstinens og dessuten stor lyst aa komme hjem og begynne vaart vanlige liv igjen! Har jo savnet storebror Marcus MASSE disse dagene! Han var innom i gaar med besteforeldre og smilte og var kjempesnill og god storebror til Adrià. Legger ut mer bilder senere naar jeg faar anledning.
Skal til svigers paa lunch i dag!
Solen skinner og vi har det varmt og fint her i Banyoles. De sier at Adrià ble foedt paa aarets aller foerste skikkelige vaardag! Det liker jeg aa tro:)

5 kommentarer:

L i n d a l o v e sa...

Gratulerer så mye!! Så nydelig liten (stor) gutt! Regner med at du er glad for at fødselen er over..kos dere! Klem

Mariann sa...

Hurra for lillebror!!! Gratulerer så mye. Gleder meg til å høre mer. Morsomt at han kom på min termin syns jeg da ;-)

Anette {foreldremanualen} sa...

Gratulerer!!! Herlige bilder! :-D

catalina og knut hallvard sa...

God og rund var han!! Helt nydelig!! Gratulerer! Så fantastisk at fødeselen var førsteklasses. Du er flink! Tuuuuusen klemmer fra oss i Bergen

Mariann sa...

Sv:Vi har det stort sett toppen ja, men i natt ble det ganske tøft, men de sier jo at det skal være litt sånn. Så koselig at dere har fått lillebror :-) Håper mandagen og hverdagen gikk fint for dere. Husk å si nei om du er sliten..... (til besøk). Gleder meg til flere bilder.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails