torsdag 12. mars 2009

Herlige smil!Kveldsstellet innebaerer naa at Marcus skal laere seg aa kle av seg, og det er jo saaklart ingen selvfoelge er saa enkelt med pologenser med stram hals..! Men han tok oppgaven med et stort smil og en latterkule, og saa litt ut som en sjeik i det oyeblikket pologensern liksom satt fast paa det bredeste omraadet rundt hodet! Den gikk av til slutt da etter mye latter!
Naa sitter han her i favorittpyjamasen fra H&M med dyrefigurer paa og ser paa "Cars". Jeg har gjort det litt lettvint for meg selv i kveld kan man si. Men en hoygravid mamma har jo sine begrensninger, saa jeg troester meg med at det vanligvis ikke er slik. Skal lage litt kvelds til skatten naa og saa blir det i seng rundt 20:30 for hans del:)
I morgen har jeg ny time paa en klinikk i Girona. Da skal det sjekkes om jeg har rier med et apparat... ! Heldigvis kommer svigerfar over til oss allerede kl 08 og tar seg av Marcus slik at jeg og Salva kan reise sammen til Girona. Hadde ikke vaert saa kult om riene hadde startet i bilen om jeg skulle reist alene... Paa motorvei med rier. Hoeres ikke ut som noe droemmescenario akkurat:)

4 kommentarer:

susan`s side sa...

Får håpe babyen din kommer snart. Det er tungt å gå sånn å vente. Blir litt misundelig når jeg ser bildene du har lagt ut med deilig vårvær, her snør det som bare det.

Mariann sa...

Så søt han er :o)
Håper det er noe på G nå snart... idag er min termindato, kanskje det blir din dag?? KLEM

pepperkverna sa...

SÅ hyggelig blogg du gar, og nyyydelig småtass! Hege

L i n d a l o v e sa...

For en skjønn gutt du har! :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails