søndag 8. mars 2009

Ikke foedt ennaa...!


Heisann alle sammen! Jeg leeeeengter etter aa faa foede naa! Det er TUNGT aa vaere gravid i siste uken... I dag er jeg oem i bekkenregionen ettersom babyen beveger seg nedover, og det verker litt i ryggen. Tar det som gode tegn paa at ting er i gjaere:)
I gaar hadde vi en fantastisk vaardag her i Banyoles! Vi lekte hele dagen ute med fetter Asis og Marcus ville som vanlig hjelpe til med aa loefte opp Asis for aa vise loevekreftene sine:).

Ellers maa jeg si at Marcus er i MYE bedre humoer om dagen enn han var for en ukes tid tilbake. Trasshumoeret virker aa gaa litt i boelgedaler.
Naa er han som en sol og virker kjempefornoyd med tilvaerelsen! Og ingenting er bedre; happy barn = happy foreldre!

I dag skal vi ta oss en tur i skogen og lete etter VILLE asparges! ja, helt sant!!!! Her plukker man dem selv i mars! Det er moro og jeg har naa laert meg aa "spotte" dem. Litt treningssak aa faa oye paa disse tynne groenne stilkene som stikker opp fra jorden!
Ha en fabulous soendag alle sammen! For oss tror jeg det er den siste som 3 i familien;)

2 kommentarer:

Mariann sa...

Så spennende at det kanskje er ting på gang da :-) Håper virkelig du slipper en søndag til som gravid, og at neste helg er dere en familie på 4. Nå syns jeg ting er litt lettere her hjemme, men fortsatt utrolig pes med disse nettene... men heldigvis er vi mødre pumpet fulle av ekstra energi, så vi klarer det jo. Får jo også god hjelp av min kjære.

Ønsker dere en god søndag... Stor klem xxx.

Lindmussen er meg.. sa...

Hei hei!
Så sprek du er som er ute og fanger asparges og ute hele dagen! Jeg må innrømme at jeg føler meg litt lat og tung.. Og særlig på nettene kommer tusen tanker i hodet som jeg må stå opp og skrive ned. I natt skrev jeg huskelapp til mamma som skal passe Jonathan mens vi er på sykehuset - kl 02.30! Håper du er litt mer avslappet og at det snart skjer noe!
Veldig spennende!
Lykke til!
Smil fra Tone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails