mandag 1. juni 2009

Blomsterhilsen til alle mine lesere!

I gaar rakk vi en liten tur til La Vall d'el Bac foer vaart herlige besoek ankom paa ettermiddagen!
Stedet ligger i fjellheimen og det var nydelig vandreterreng. Her skal vi tilbake naar vi har mer tid og kan gaa litt innover i dalen. Det var en nydelig bomstereng ved elven og Marcus plukket daisys og koste seg:)
Paa ettermiddagen kom altsaa min beste venninne og samboer og naa bare koser vi oss masse! I gaar var det utlevering av gaver til baade smaa og store. Forsinkede bursdagsgaver, storebrorgaver, lillebrorgaver og mammagaver! Saa utrolig kjekt:) Og for ikke aa snakke om en haug norske blader, jippi! Lesestoff helt til jul!
Faar vise frem litt senere.
Jeg som er forstyrret etter salt lakris fikk ogsaa et par pakker med dette! "Salte hvaler" som visstnok nesten bare er aa faa tak i i Sandefjordtraktene (selges paa Torp) er supersalte og myke! Og saa ble det en pakke "Piratos" fra Haribo! Saa naa har vi en stund. Hverken S eller M er ivirge tilhengere av den salte lakrisen saa da blir det mer til oss andre;)
A har hatt en litt annerledes natt ettersom han sov som en stokk i gaar kveld foer legging...
Vi gikk paa tur og saa paa pizzerian, dvs var ute et par timer og han sov seg gjennom hele seansen... Saa da det var klart for natten var han saaklart ikke like troett som vanlig.
Saa naa har han og jeg allerede vaert oppe en stund...! Han ligger her og "snakker" med dyrene som henger fra babygymmen.
M har fri fra barnehagen i dag, og vi har INGEN planer:) Tar dagen som den kommer. Solen skinner iallefall og det blir helt garantert UTE-dag.
Haaper alle faar en fin 2.pinsedag.
KLEM fra Spania.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails