torsdag 18. juni 2009

Godt i stand!

Det er deilig med myke, gode og runde babyer! Adrià er definitivt en av dem som er godt i stand! En liten plugg! Det er babyvalker baade her og der og vi liker godt aa ta i dem! Mykeste babyhuden og sjekk rynkene nederst paa leggen!! Haha!
Det er godt aa ha litt ekstra naar man har gaatt rett paa aarets foerste sommerforkjoelelse... Hele natten har A vaert vaaken og tydelig ikke i form... Hoste og mye troestespising har natten bestatt av.... Saa i dag er det en sliten mamma og en litt tufs A som holder seg hjemme istedenfor aa vaere paa trening... Saann er det av og til og jeg syns det er helt greit. Fastlagte skjema med smaa unger er til for aa brytes, og da helst med et smil, mer enn med et argh...
Dagen blir nok aa fortsette hjemme, men hvile og rekoperasjon, litt jobbing, mye kos og litt Kamille-lesing. Det laater absolutt ikke saa verst.
Ha en deilig junidag der ute hvor enn dere befinner dere!
Her i Banyoles har vi rundet 30 grader og det er sommer,sommer,sommer!

2 kommentarer:

Mariann sa...

Gosh, så gosselige lår og legger, hihi- god plugg er han... Jeg begynner å lære dette med at skjemaene kan brytes med et smil, godt for mor å lære slikt. Selvom jeg utrolig nok rakk yogaen og EMilie var nokså rolig... Her er det 11 grader og regn, ikke mye sommer. KLEM

Vigdis sa...

Det er godt med runde og gode babyer ja. Jeg henger litt etter med blogglesingen her pga finfint vær OG babysvømming i går formiddag. Håper lille A er bedre nå. God helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails