torsdag 25. juni 2009

Unntakstilstand.

I ettermiddag begynte det jammen santen aa regne IGJEN... Hallo, bor ikke jeg i Spania liksom??? Etter 2 ettermiddager paa rad med regn er jeg mettet mildt sagt paa dette vaate element som i dag ruinerte vaare ettermiddagsplaner om aa fange krabber ved kanalen... Salva og M gikk i forveien og jeg og A kom etter. Vi fant dem godt gjemt under en stor paraply, baconbiten de hadde brukt som agn hadde falt av og ingen krabber hadde de faatt. M var kald og satt i fanget til S og ville egentlig bare hjem... Stakkar, da vi vel var hjemme fant vi ut at han faktisk hadde feber. Saa naa ligger storegull allerede og sover etter en dose med paracetamol. Han var likevel ved godt mot og slo til med et lureglis da vi tok paa pj'en. Verdens beste Marcus. Det gjoer vondt naar de blir syke disse smaa englene vaare.
Helt utrolig at vi har to barn i seng til kl 21. Vi har paa nyhetene, de har vi jo knapt sett etter at A ble foedt for aa vaere helt aerlig! Middagen er klar for den lagde jeg tidligere i ettermiddag. Saa her er det helt enkelt hva vi kaller unntakstilstand:) Det er jo nesten litt rart aa ha tid "til overs", det var lenge siden jeg bare kunne slöve rundt. Kanskje jeg skal ta anledningen til aa bare vaere, ikke gjoere noe som helst. Eneste plan er aa se min faste torsdagsserie, "De utro".

Forresten traff Salva og M en gammel mann nede ved kanalen som fortalte at det var ingen vits aa lete etter kanalkrabber der nei, for noen kinesere hadde vaert der en hel uke i strekk og fisket opp rubbel og bit... Hmm, er dette de som driver kinarestauranten i Banyoles skal jeg altsaa IKKE dit og spise "saakalte reker... ".

4 kommentarer:

Guro sa...

Finværet har, utrolig nok, flyttet seg oppover til Norge og trøndelag. Vi er helt i sjokk her oppe! :)

Mariann sa...

Ja, her i Oslo er det nesten unntakstilstand også... djizzeees det er HOT IN THE CITY.... Håper godværet er tilbake hos dere snart... men husk at regnet må til for å holde liv i alle planter og trær.... og etter regn kommer alltid sol. Ha en deilig helg Heidi :-)

Vigdis sa...

og nå ser det ut til at det kommer helt hit! hurraaaa :)
Håper dere har fått sola tilbake, go at det er greit at vi låner litt ;)

Lindmussen er meg.. sa...

God bedring til lille Marcus - håper det bare var en liten-gutt-sliten-etter lang dag-feber.. Det er super kjedelig å være syk på sommeren, det kan jeg skrive under på etter 6 legebesøk på 3 uker og antibiotika kurer i fleng...

Showet i går var sååå gøy - selv om jeg hadde lungebetennelse og skikkelig vondt i lungene - lo jeg skikkelig høyt og hysterisk inni meg og hadde det supert! Håper du og Salva også får noen flotte kvelder uten barna. Det er så deilig å bare være kjærester - og ikke minst å få kvelder helt for seg selv!!!

God kveld!
Klem fra Tone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails