fredag 19. juni 2009

Noe muffins...

Da jeg egentlig skulle truffet en venninne for aa overta hennes BabyBjoern + en ergosele i dag bakte jeg muffins for aa ha det som en takk for laanet paa forskudd. Men saa kunne hun ikke treffe meg likevel da noe kom i veien... Saa hva betyr det? Jo, at en hel haug med muffins staar her hjemme paa benken og frister med sin tilstedevaerelse saaklart:)
Slett visst ikke saa irriterende aa ha slike gjester paa kjoekkenet...! Vi har allerede tyvsmakt jeg og Salva og jeg tenker meg en viss mr.M blir glad naar han kommer hjem fra barnehagen i dag, fredagstroett og sugen paa noe soett:)
Delilige sitronmuffins med sitronglasur og soete smaa sukkerhjerter!
Oppskriften finnes i kategorien for oppskrifter...Til dem som ikke liker muffins, kan vi idag tilby groenne kosedyr med lange, myke, haarete oerer istedenfor... skal visst vaere en delikatesse!

Hvilke deilige lubne babyhender... jeg blir myk i knaerne av aa se slikt...

I dag har forresten A rullet fra rygg til mage mange ganger! Vi maa alltid snu han tilbake i utgangsposisjon (dvs ryggleie) fordi han blir sur og gretten om han blir liggende for lenge aa stirre ned i gulvet...!

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Mmmmmmuffins! MErkelig nok får jeg lyst på muffins hver gang jeg er innom bloggen din ;)
Godt å se at A er i bedre form :)

Mariann sa...

Jeg tar et stk grønt kosedyr med lange, myke og hårete ører (",)... sender du over?

Håper du fant en løsning på regnproblemet ditt og at du fikk tørt barn med deg hjem... hørtes kinkig ut. Her er det også fare for at jeg havner uten regntrekk for været skifter jo oftere enn jeg skifter underbukser for å bruke en klisje... Og regntrekket er så stort og bælete at jeg ikke orker å drasse det med meg hver dag... men nå har det heldigvis gått bra så langt. Nå hørte jeg at det akkurat begynte å pøse ned utenfor.. på tide å stå opp og starte dagen.. her har vi sløvet max... KLEM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails