mandag 22. juni 2009

Hipseat:)Iona kom forbi med en fantastisk gave til oss+Adrià i dag. Nemlig en "Hipseat". Den skal brukes flitting naar A blir litt stoerre og kan sitte selv. Den kan faktisk brukes til Marcus ogsaa helt til han blir 3 aar. Det er altsaa et slikt lite sete som man fester som et belte rundt midjen. Det lille setet/stolen havner da litt saann paa siden og barnet kan sitte der da det blir for trött til aa gaa selv. Det passer perfekt til oss som har ganske kort vei til butikken/placa/etc. Selv om det er kort avstand for oss hender det at det blir en smule langt for barna aa gaa hele veien selv. Saa dette blir genialt:)
Naa er vi forresten veldig godt rustet hva gjelder babyutstyr siden jeg forleden ogsaa fikk laane baade ergosele og Babybjörn av en venninne...
Babybjörn er visst litt FYFY, ettersom babyer som blir baaret skal ha beina i froskestilling, dvs knaer hoyere enn hofter. Uansett, det blir vel litt den og litt den andre for aa variere. VI liker godt Babybjörnen og det ser ut som A ogsaa gjör det.
Ok, over og ut fra meg.
Naa blir det straks henting i barnehage og hjem og chille etterpaa. Det er som vanlig varmt her til en opplysning! Hvordan er vaeret i moderlandet i dag?

3 kommentarer:

Vigdis sa...

Her startet det grått, for så å bli knallsol til vi kom hjem fra senteret. Så i ettermiddag har vi kost oss ute. Jeg i sola, og prinsessa i vogna i skyggen. Men nå er hun i seng, og jeg skal slappe av med internett og is :)

Mariann sa...

Så heldige dere er som får og får låne så mye fint da. Jeg har ergoselen og er veldig fornøyd med den. Litt dårlig med kommentarer fra meg i det siste, men Emilie er såååå sutrete om dagen at jeg ikke har hatt så mye tid. Skjønner ikke hva det er, hylgrining ett sekund og så ler hun i neste... nå besvimte hun nesten av utmattelse for noen minutter siden og jeg har noen sekunder.... Natta fra litt trøtt mama...

Malin sa...

Men vilken häftig! Jag har aldrig sett något liknande!
Hoppas allt är gott med er. jag jobbar en vecka till och sedan är det dags för lite semester. Känns jätteskönt!
Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails