onsdag 9. desember 2009

Dagen i dag!

I dag har vaert en bra dag! Vi har hatt besök av Marcus sine venner og laget trolldeigfigurer. Gjett om det var lenge siden! Men moro var det vertfall. Neste gang de kommer tenkte jeg at vi enten kan male paa dem eller lime paa paljetter.
Marcus skulle absolutt spise deigen selv om jeg sa at den neppe kom til aa staa paa listen over favorittdeiger aa spise. Ansiktsminen aa bedömme; den ble slaatt grundig ned i stövlene av pepperkakedeigen fra IKEA!!

Mine to favorittgutter har ogsaa faatt seg et bad sammen. Det er alltid suksess. Marcus skriker "under vann" for deretter aa stikke hodet under vann og da skrattler Adrià slik at mammahjertet blir helt mykt
Adrià skal jo som sagt tidligere bare opp,opp,opp heeeele tiden naa. Det var det som gjalt i badekaret ogsaa. Helt vill var han og dro seg opp etter badekarskanten bare for aa skli ned igjen. Men saa var det jo nettopp det som var moro da!

Marcus har vaert en liten rakkar i dag og spist opp alle pepperkakene som ble igjen fra i gaar.
Ettersom jeg naa har to gutter aa holde öynene paa blir det jo noen sekunders uoppmerksomhet rettet mot en av dem av og til. Og det hadde altsaa M utnyttet til fulle i dag. Fikk klörne i pepperkakeboksen og gikk fint og satt seg inni "huset" sitt paa rommet sitt ( det er rommet under köyesengen). Der fant jeg syndebukken med boksen og et lurt smil;). Og det var FÖR lunch... Saa skal det ogsaa sies at han spiste lunch med stoor apetitt saa da var det kanskje ikke saa farlig likevel.

I kveld skulle jeg ut og handle melk men kom tilbake uten... Slik er det av og til da det naermer seg stengetid. M laa allerede i sengen sin og ventet paa melken. Da jeg fortalte at det ikke hadde vaert noe mer igjen utbröt han " men saann faar man ikke gjöre, man maa jo DELE"!! Lille gullet vaart! Dette er noe vi har fortalt han igjen og igjen:)

Naa venter bingen her. Skikkelig sliten skrulle er jeg i kveld. Fikk nemlig dratt legemet ut paa tur i dag ogsaa, 1 1/2 time. Storfornöyd med det.









1 kommentar:

Fru Lindstad (tidl.Lindmussen) sa...

Ha ha høres ut som kaker er poppis hos dere også! Tror nok gutta våre kommer til å gå opp litt i vekt i løpet av desember. Er Adria like hard på kakene?
Ha en flott dag!
Smil fra Tone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails