mandag 30. november 2009

Min helg og dag i Barcelona!

Her har det gaatt i ett siden fredag og det er vel bortimot förste gang jeg setter meg ned og puster litt tenker jeg... Himmel og hav hvilket hektisk liv jeg har hatt de siste dagene. Men utrolig mye kjekt har jeg/vi gjort.
Vaert paa foredrag med verdens beste klatrer, californieren Chris Sharma. Veldig bra foredrag og absolutt en del aa ta til seg av det han sa!
Saa har vi hatt besök av nyervervede engelske venner fra Barcelonatraktene. De kom oppover for aa treffe oss og vi hadde en fantastisk piknik paa lördag. Da kom ogsaa Joe&Claire med sine barn og joinet laget. Kjempekos. Alle hadde tatt med sine bidrag til pikniken og det var alt fra vegetariske retter, til spanske tradisjonelle til klassiske engelsk gingerbread:)
Saa har vi vaert paa barselbesök til lille kjempesöte Baiau! Herlig liten type det;) Blir saa artig naar han blir litt större og kan henge med i leken med gutta boys. Kan ikke vente...!

Og saa i gaar da... Da var det booket for jentetur for meg&Claire til BARCELONA! Vi syns jo bare det er raakult at naar vi liksom stikker inn til byen, saa er det faktisk Barcelona vi stikker til;) Livet er herlig og vi er saa priviligerte syns vi som bor et slikt fantastisk sted som Banyoles.
Vi kom oss paa messen Creativa og jeg holdt jo paa aa gaa helt i spinn der inne. Det var jo bare saa mye lekkert av scrapbookingutsyrt, garn, vesker, tekstiler etc... Tenk dere en stooor messe med bare kreativt utstyr!! Jeg var helt i himmelen og da vi endelig gikk ut hadde jeg vondt i magen etter aa ha gispet saa mye og holdt pusten av beundring...Det gikk over da vi fikk oss litt aa spise da!

Saa bar det til teater Gaudi hvor en av mine beste venninner + flere andre venner her fra Banyoles hadde oppsetning av deres show. De er et veldig bra kor som hadde laget en fusjon av teater og sangopptreden. Kjempebra! Og de avsluttet til trampeklapp.

Deretter bar det hjemover i en av kordeltakernes gamle Volkswagen fra 87...! Fikk skikkelig russebilflashback og det ble ytterligere forsterket av en öl vi ble bydd paa der vi satt i baksetet;)

Helt fantastisk helg og minner til tusen som jeg skal ha med meg for alltid! Det er saa godt aa römme unna litt av og til. Det er helt nödvendig. Jeg kom saa happy tilbake og det var jo godt aa se gullguttene mine litt för det bar i seng!
5 kommentarer:

susan`s side sa...

Så veldig deilig. Har aldri vært i Bracelona men har veldig lyst til å ta en tur.

Tonemor Lindmussen sa...

Å det hørtes ut som en perfekt helg med lading av mamma-batterier og hygge med familien! Herlig med litt spontane treff med venner - er det ikke slik at man setter litt ekstra pris på dem når de ikke er så planlagte. Selv fikk vi overraskende besøk av noen venner nede i gaten i går - og det er jo såå hyggelig. Mer overraskelse - besøk spør du meg!
Ha en fin uke også. Håper du er fin i bihulene igjen!
Smil fra Tone

Gøril sa...

Det hørtes skikkelig herlig, og jeg ble en smule misunnelig her jeg sitter ;)Barcelona er sikkert en kjempefin by, har skikkelig lyst til å dra dit engang :)

Ha en fin mandagskveld.

Inger-Lise sa...

Hørtes bra ut, både foredrag, kreativ messe, jente-utflukt og Barcelona da!!! :-) Var i Barcelona på romantisk tur med min kjære første høsten vi var sammen, og vi ønsker oss tilbake dit en gang. Hvor langt unna bor dere?
Blir en spennende dag i morgen. Guttene vet jo ikke noe om kalenderen enda, så jeg gleder meg på vegne av dem! hi hi... :-)

Mariann sa...

Ser ut som en skikkelig godtur til Barcelona det der. Ååå nå savnet jeg litt den byen. Rakk jo ikke innom sist når jeg var i Girona... men en vakker dag er jeg tilbake.

Håper Marcus sine forventninger om julekalender osv ble innfridd og at dere hadde en koselig morgenstund. Her er det litt kaos om dagen. Burde, ville, skulle pakket nå, men det var så deilig å slenge rompestompen på sofaen og lese litt blogger. Det er 2 dager til avreise og kjenner at reisefeberen har begynt å komme. Gleeeeeeder meg stort til sol på nesen, og å ikke ha noe annet på agendaen enn strand, bok, blad, kos, lek, mat og soving..... håper Emilie er med på det også.

Ha en fantastisk adventstid.
KLEM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails