torsdag 10. desember 2009

Phu...!


Naa er akkurat to gutter i seng her:) Jeg maa innrömme at det er ganske deilig akkurat rundt kl 21 aa kunne sette seg ned og puste litt roligere! Vi maa nemlig jage Marcus rundt i huset for aa faa paa han pyjamasen! Han ser lurt paa oss og sier naa faar vi se om dere klarer aa fange meg. Og jeg maa si at den gutten er rask! Fy flate. Blir en god del runder rundt kjökken og stue för gutten er avkledd og paakledd:)
Og Adrià er helt hyper om dagen. Han spiser som en hest og blir dritforbanna om han ikke faar smake paa vaar mat. Han begynner aa bli lei av aa bli behandlet som en baby tror jeg! Naa har han blitt dullet og dallet med nok tenker han sikkert.
Det er sprött aa se hvor ulik personlighet han er i forhold til Marcus. Marcus har nemlig alltid vaert mye mer forsiktig og beregnende. Han ville aldri kastet seg ut i noe nytt uten aa vurdere nöye situasjonen först. Veldig före-var. Mens Adrià gladelig hiver seg frempaa og er mye villere og uberegnelig;)
Festlig at de er som dag og natt! Og saa glad de er i hverandre. DET er helt tydelig:)


Adrià har nok faatt sin endelige öyefarge naa. Vi lurte paa om det kom til aa bli blaatt da det saa slik ut fra födselen av, men fargen er naa en blanding av en brun sirkel rundt pupillen mens resten er graablaatt:) Nydelig syns vi!

1 kommentar:

Marie sa...

Saa nydelig han er!

Det virker som det er "barn nr 2"-personlighet...
Zara er en skikkelig trolljente, og hun syns det er saa goy aa stikke av, uansett hvor vi er.. Og i tillegg diverse knall og fall!

Ha en fin dag! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails