onsdag 10. juni 2009

Et livstegn!

Hei alle kjaere der ute! Det har vaert ganske saa stille paa denne fronten de siste dagene og det har bare aa gjoere med at vi har hatt saa fantastisk besoek! Min beste veninne og kjaereste snek seg ut fra leiligheten vaar i 04-tiden i morges for aa ta flyet hjem til Oslo, saa det var litt trist i gaar kveld da vi maatte si hadet for denne gang... Farvel er ikke det kuleste her i verden, men vi har allerede pratet om aa kanskje ture litt sammen i Spania neste aar saa da foeles alt litt bedre. Kanskje sees vi allerede til jul i Bergen??
Saa, de siste dagene har vi gjort litt forskjellig. I gaar ble det en liten fjelltur paa oss i Pyreneene! Saa nydelig tur. Ble 1 time opp og 1 time ned. Vi gikk opp til en liten bekk, der ble det drikkepause og paafylling av vannflasker mens vi nytte utsikten. Skikkelig groenn dal vi gikk i og med utsikt til andre snoekledde fjell paa andre siden.
Jeg har paa meg favviskjolen selv paa fjelltur...! Men saa gikk vi paa restaurant etterpaa da;) Og jeg hadde med skobytte i sekken bare saa det er sagt! Ikke at det spiller saa stor rolle da....!

Vandrerne....
Tar vi pilgrimsruten neste gang skal tro? Noen som har gaatt den??? Jeg har litt lyst egentlig. Men det er jo altfor langt aa gaa med kids... Maa jo spare noe til senere i livet ogsaa. Kanskje naar jeg blir 50 eller noe?

Etter fjellturen stakk vi paa en lokal restaurant med dagens lunchmeny for 10 euro pr person. Det var saa sinnsykt mye mat at jeg kunne ikke tro det... Vanlig lunch i Spania bestaar av 3 retter, men denne menyen hadde jammenmeg til og med en rett ekstra foer forretten... Nemlig en tallerken med litt salat og ulike typer poelser og skinker, lokale matvarer. Snadder, men vi ble jo nesten mette etter bare denne retten, saa dere kan jo tenke dere resten. Det var jo bare aa trykke innpaa, selv om magen lett hadde sagt nei for lenge siden!

Men tro om ikke vi klarte aa hive innpaa en Oreomilkshake et par timer senere ogsaa! 12 Oreokjeks, 1/2 isboks vaniljeis og en god del melk kjoeres i stavmiksern og vips, voila, der hadde vi perfekt mellommaaltid. Marcus liker visst godt Oreos...!

Her er Siw og lille Adrià paa soendag da vi moette Siw og Jon Are igjen i Figueres etter at de hadde reist rundt paa egen haand i noen dager. Vi fikk hoere hvor fint de hadde hatt det i fjellet, at de maatte soeke ly under et tre da det regnet som verst en dag de var paa fjelltur (!) og om koselige stunder med vin og tapas paa terassen paa hotellet de bodde!
Det var kjempekjekt aa sees igjen etter disse dagene:)

Naa har husbonden disket opp med mat til meg saa naa skal det spises. Magen rumler og jeg gir meg med blogging for i dag. Dette ble kort oppsummert dagene som har gaatt, men mest ville jeg bare si at det ER liv i leiren her selv om det har vaert ganske saa stille herfra...
Kommer sterkere tilbake i morgen med kommentarer etc!
KLEM fra meg!

1 kommentar:

Mariann sa...

Velkommen tilbake til bloggverden :-) Så bra dere har hatt det så fint med venner på besøk :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails